ΑΕΛ: "Δεν δόθηκε καμία λίστα παικτών προς αποχώρηση"

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΑΕΛ διαψεύδει τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν τον Πάμπο Χριστοδούλου να παρέδωσε στη διοίκηση λίστα με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να αποχωρήσουν από την ομάδα. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια και οι ποδοσφαιριστές μας γνωρίζουν ότι πολλά μπορούν να γίνουν ενόψει της νεας χρονιάς όχι μόνο μέσα από αυτά αλλά ακόμα και μέσα απο τις καθημερινές προπονήσεις.

Τονίζουμε ότι δεν δόθηκε απο τον προπονητή μας καμία τελική λίστα παικτών προς παραμονή ή αποχώρηση, καθώς επίσης για την ώρα δεν πάρθηκε οποιαδήποτε απόφαση για νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Υπάρχει αρκετός χρόνος και δεν υπάρχει περίπτωση να παρθούν βιαστικές αποφάσεις.

Σκέψεις της Διοίκησης και του προπονητή υπάρχουν, αλλά αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, αφού πολλά θα κριθούν από το οικονομικό το οποίο θα βασιστεί σε πραγματικούς αριθμούς και στα πλαίσια των δυνατοτήτων της ομάδας και όχι με βάση τα θέλω των οποιονδήποτε τρίτων. Οπότε ο κόσμος ας κλείσει τα αυτιά του στα όποια ονόματα κυκλοφορούν και ας παραμείνει κοντά στη Διοίκηση και στις εξαγγελίες που σύντομα θα προκύψουν και θα αφορούν το σήμερα αλλά πολύ περισσότερο και το αύριο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.
 

Δειτε Επισης

Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα