Βάλε ένα γκολ, μπορείς

Σε μια έρευνα ανάμεσα σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο φετινό πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας και είναι άνω των 23 ετών, μόλις οκτώ είναι αυτοί που δεν είδαν δίχτυα ποτέ στη καριέρα τους.
 
Διαβάστε αναλυτικά πιο κάτω:
 
Εμανουήλ Τζανακάκης (Ανόρθωση)
 
Ο 23χρονος ακραίος αμυντικός της Ανόρθωσης, είναι δανεικός από τον Ολυμπιακός και μετράει 10 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου. Στη καριέρα του έχει αγωνιστεί 107 φορές (97 συμμετοχές με τον Εργοτέλη).
 
Ιωάννης Ευσταθίου (Άρης)
 
Ο 23χρονος αμυντικός του Άρη μετράει 24 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα και συνολικά 44 συμμετοχές με τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», από τη σεζόν 2014-15. Η καριέρα του ξεκίνησε από τον Απόλλωνα (9 συμμετοχές), ενώ αργότερα αγωνίστηκε ως δανεικός σε ΑΕΖ (6 συμμετοχές) και Νέα Σαλαμίνα (6 συμμετοχές).
 
Ουλίσε Ν΄Ντονγκ (Ερμής)
 
Ο 23χρονος Γάλλος αμυντικός του Ερμή μετράει 20 συμμετοχές τη φετινή περίοδο με τους «φτεροπόδαρους», τις 18 από αυτές βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα. Προηγουμένως αγωνίστηκε για μια διετία στον Οθέλλο με 54 συνολικά συμμετοχές.
 
Δημήτρης Μουλαζίμης (Ερμής)
 
Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός μετράει 14 συμμετοχές με τη φανέλα του Ερμή, (συνολικά 29 τη τελευταία διετία) στον οποίο αγωνίζεται ως δανεικός από την Ομόνοια. Προηγουμένως αγωνίστηκε στην Ένωση (43 συνολικά συμμετοχές), ενώ δανεικός αγωνίστηκε και στον Ερμή παλαιότερα.
 
Άλεξ Κωνσταντίνου (Δόξα)
 
Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στη Δόξα ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ. Μετράει 5 συμμετοχές με την ομάδα της Κατωκοπιάς και προηγουμένως αγωνίστηκε σε 1 παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ. Στον Απόλλωνα αγωνίστηκε συνολικά 35 φορές σε αγώνες πρωταθλήματος.
 
Μπρούνο Αραμπάλ (Εθνικός)
 
Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος μετράει 21 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Εθνικού. Στη καριέρα του αγωνίστηκε επίσης στη Βραζιλιάνικη Duque de Caxias με 24 συνολικά συμμετοχές.
 
Χάρης Κυριάκου (Εθνικός)
 
Ο 26χρονος ακραίος αμυντικός μετράει 27 συμμετοχές με τη φανέλα του Εθνικού τη φετινή σεζόν. Ξεκίνησε τη καριέρα του στην Ομόνοια, στην οποία είχε συνολικά 55 συμμετοχές, ενώ δόθηκε για μια σεζόν δανεικός στη Δόξα, όπου κατέγραψε 8 συμμετοχές.
 
Γεράσιμος Φυλακτού (Ομόνοια)
 
Ο 24χρονος μέσος της Ομόνοιας έχει 16 συμμετοχές τη φετινή σεζόν και συνολικά 31 με το «τριφύλλι» στο στήθος. Στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε 30 συμμετοχές με τον Διγενή και 35 συμμετοχές με τη φανέλα της Αλκής.

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική