Ο Απόλλωνας απειλεί το νικηφόρο σερί του ΑΠΟΕΛ

Σε ανοδική πορεία βρίσκονται οι «κυανόλευκοι» που τους τελευταίους δύο μήνες, είχαν απώλειες μόνο στους αγώνες με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
 
Η ομάδα του Πέδρου Εμάνουελ προετοιμάζεται εντατικά για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ (18:00). Αν και τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος των «κυανόλευκων», οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Εμάνουελ αναμένεται να βάλουν δύσκολα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Πέραν του ότι οι Λεμεσιανοί βρίσκονται σε ανοδική πορεία, υπάρχουν και επιμέρους στοιχεία που ενισχύουν το σενάριο να φύγουν με βαθμολογικό κέρδος από το γήπεδο της πρωτεύουσας.
 
Ο Απόλλωνας μετράει 6 νίκες στους τελευταίους 9 αγώνες πρωταθλήματος. Οι τρεις αγώνες δεν κέρδισε, ήταν αυτοί με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, όπου η ομάδα της Λεμεσού είχε απολογισμό δύο ήττες και μια ισοπαλία. (ΑΕΚ – Απόλλωνας 6-1, Απόλλωνας – ΑΠΟΕΛ 0-1, ΑΕΚ – Απόλλωνας 2-2). Στα υπόλοιπα παιχνίδια η ομάδα του Απόλλωνας μετράει το απόλυτο (νίκησε Αγία Νάπα, Δόξα, Ερμή, Πάφο, Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση) με απολογισμό τερμάτων 19 υπέρ και 5 κατά.
 
Στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο Απόλλωνας επικράτησε με 1-0 του ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ με εξαιρετικό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Άμπραχαμ Γκίε.
 
Η ομάδα του Απόλλωνα βρίσκεται επίσης στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ. Το κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και γενικά στην οικογένεια της ομάδας είναι εξαιρετικό.
 
Με αυτά τα δεδομένα, ο Απόλλωνας απειλεί το νικηφόρο σερί του ΑΠΟΕΛ που έχει φθάσει μέχρι στιγμής στους 12 αγώνες. Ακόμη και με ισοπαλία μέσα στη Λευκωσία, η ομάδα του Εμάνουελ κάνει σημαντικό βήμα για κατάληψη της 3η θέσης (στην οποία βρίσκεται τώρα), ενώ ο ΑΠΟΕΛ θα έχει σημαντικές απώλειες (εφόσον δεν κερδίσει) στη προσπάθεια για κατάκτηση του φετινού τίτλου.
 
Με Παπουλή στο ντέρμπι, απόγευμα ο Σλάβτσεφ
 
Σε ότι αφορά τα νεότερα για τη προετοιμασία της ομάδας, συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση. Πίττας και Στογιάνοβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σλάβτσεφ αναμένεται στη Κύπρο το απόγευμα.
 
Ο Φώτης Παπουλής αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα του Πέδρο Εμάνουελ. Ο αρχηγός δίνει άλλη δυναμική στον Απόλλωνα και η ομάδα της Λεμεσού τον χρειάζεται σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι που έχει μπροστά της.

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική