Η υπόσχεση του Μάριου Νικολάου στους Φινλανδούς

Ο Μάριος Νικολάου ανήκει στην οικογένεια της Ίντερ Τουρκού. Με τη Φινλανδική ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους και από τις πρώτες του στιγμές, στο νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό, έχει κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων.
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως στην Ίντερ Τουρκού, κάνουν ιδιαίτερη αναφορά για την εμπειρία του Μάριου Νικολάου, το πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι, την προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο και στην Εθνική ομάδα της Κύπρου.
 
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η μεταγραφή του, αρκετές εφημερίδες στη Φινλανδία ασχολήθηκαν με τον Μάριο Νικολάου.
Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα της εφημερίδας ts.fi όπου ο Μάριος Νικολάου μιλάει για τη παρουσία του στη Φινλανδία. Υπόσχεται μάλιστα πως θα τα δώσει όλα:
 
«Πρόσφατα αγωνίστηκα στην Ελλάδα, στον Λεβαδειακό. Πριν ήμουν στη Κύπρο, τα τελευταία πέντε χρόνια. Αγωνίστηκα επίσης στο Πανιώνιο. Όταν έφυγα από τον Λεβαδειακό, για λίγους μήνες έκανα προπόνηση μόνος. Ακόμη δεν είμαι 100% έτοιμος αλλά θα είμαι πολύ σύντομα. Είμαι βέβαιος για τη προσαρμογή μου στο Φινλανδικό ποδόσφαιρο. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι πως για το μικρό διάστημα που θα είμαι εδώ, θα εργαστώ πολύ σκληρά μπροστά σας».
 
Ο 32χρονος μέσος έχει κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ίντερ Τούρκου στο φιλικό με την ΑΙΚ, όταν αγωνίστηκε ως αλλαγή για 46 λεπτά. Η ομάδα του Μάριου ηττήθηκε με 1-0, ωστόσο ο Κύπριος ποδοσφαιριστής είχε πολύ καλή παρουσία και ένα πανέμορφο σουτ προς τον στόχο. Στοιχεία που έχουν καταγράψει και οι Φιλανδοί.
 
Στις 2 Απριλίου είναι η πρεμιέρα του Φινλανδικού πρωταθλήματος, με την Ίντερ Τουρκού να υποδέχεται την SJK.Την περσινή σεζόν τερμάτισε στη 4η θέση, πίσω από την Ελσίνκι, που πήρε το εισιτήριο για το Europa League.  

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική