Μαραγκός για Ανόρθωση, ʼρη και Μαρτίνες

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα SportDog παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Χρίστος Μαραγκός, ο οποίος βρίσκεται στην επικαιρότητα καθώς είναι ο άνθρωπος που προκρίνει ο πρόεδρος της «Κυρίας» Χρίστος Πουλλαΐδης για τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου.
 
Πουλλαΐδης και Μαραγκός είχαν συνάντηση στην οποία συζήτησαν το όλο θέμα και εξελίξεις αναμένονται με την επιστροφή του ισχυρού άνδρα της Ανόρθωσης στην Κύπρο. Αν και ο αρχηγός των κυανόλευκων δεν αρχικά ζεστός για ν’ αναλάβει το βαρύ φορτίο της θέσης του Εκτελεστικού Προέδρου τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
 
Ο Χρίστος Μαραγκός στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το πέρασμα του από το ελληνικό ποδόσφαιρο στον Άρη, το κυπριακό ποδόσφαιρο, την Ανόρθωση, ενώ μίλησε και για την προοπτική επιστροφής του Νίκολας Μαρτίνες στον Ολυμπιακό. 
 
Αναλυτικά η συνέντευξη
Από τα πιο καυτά θέματα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή των δανεικών. Υπάρχει έντονη φημολογία, ότι ο Μάρκο Σίλβα θα ζητήσει την επιστροφή του Γιαννιώτα και του Μαρτίνες, οι οποίοι φέτος αγωνίστηκαν σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσηαντίστοιχα. Το ερώτημα που προκύπτει βέβαια είναι αν μπορούν να επωμιστούν το βάρος της φανέλας και να διεκδικήσουν θέση στην 11άδα.

Τον Μαρτίνες πάντως ο συμπαίκτης του στην Ανόρθωση, Χρήστος Μαραγκός, τον πιστεύει, αν και θεωρεί, ότι θα έχει δυσκολότερη αποστολή. Ο πρώην μέσος του Άρη (τη σεζόν 2006-2007) μίλησε στον Sportdog για τον Αργεντινό, αλλά δεν παρέλειψε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν το ελληνικό και το κυπριακό πρωτάθλημα, όπως και το πώς είδε τον υποβιβασμό του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Όλα αυτά στη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Σου λείπει η Ελλάδα;
«Είναι Ελλαδάρα! Πηγαίνω συχνά, οπότε δεν έχω σύνδρομο στέρησης».

Από τον Άρη τί αναμνήσεις έχεις;
«Έχω πολύ καλές μνήμες και έχω διατηρήσει φιλίες. Η Θεσσαλονίκη είναι πόλη στην οποία όλοι γνωρίζονται, οπότε ήταν εύκολο να δημιουργηθεί δέσιμο».
 
Περίμενες τον υποβιβασμό του Άρη στη Γ' Εθνική για χρέη;
«Ναι δεν το πίστευα. Αν είναι δυνατόν, ο Άρης να κατρακυλήσει έτσι. Δεν θέλω να το χαρακτηρίσω κατάντια. Αλλά αντιλαμβάνεσαι πόσο λυπηρό είναι».

 

Λέγεται πλέον, ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει ξεπεράσει σε ποιότητα το ελληνικό, λόγω των επιτυχιών των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Εσύ πως το βλέπεις;
«Ναι σου πω. Στην Ελλάδα, λόγω κρίσης, είναι λογικό να έχει πέσει ποιοτικά το πρωτάθλημα. Στην Κύπρο δεν υπάρχουν προβλήματα, τύπου να χρωστούν μισθούς στους παίκτες. Μπορεί ας πούμε, να παίρνει κάποιος ποδοσφαιριστής λίγα χρήματα, αλλά ξέρει, ότι θα τα πάρει σίγουρα».

Φέτος πως τα πηγαίνει η Ανόρθωση;
«Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στην πορεία χάθηκε ο στόχος του πρωταθλήματος. Οπότε πλέον επικεντρωνόμαστε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή στην Ευρώπη, μέσω των πλέι οφ (ήδη έχουν παιχτεί 2 αγωνιστκές). Είναι εφικτός ο στόχος...».

Ο Μαρτίνες που έχει έρθει δανεικός από τον Ολυμπιακό πώς τα πάει;
«Είναι από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Είναι μία καλή χρονιά για τον συμπαίκτη μου. Πιστεύω ότι έπαιξε στο πικ της απόδοσής του στο πρώτο μισό της σεζόν. Μακάρι να συνεχίσει και του χρόνου στην Ανόρθωση. Εχει βοηθήσει πολύ».

Κυκλοφορούν σενάρια, ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Πιστεύεις, ότι μπορεί να καθιερωθεί;
«Ακούγονται διάφορα και εδώ. Ο Ολυμπιακός έχει άλλου είδους απαιτήσεις. Έχει περισσότερες δυσκολίες. Παίζουν και ρόλο πολλά πράγματα, όπως αν θα τον στηρίξει ο προπονητής. Αλλά γιατί όχι; Τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο».
 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική