H Ομόνοια διευκρινίζει για τα απαγορευτικά διατάγματα

Μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου η Ομόνοια ενημερώνει για το τι ισχύει γύρω από τα απαγορευτικά διατάγματα που έχουν εκδοθεί για δυο οπαδούς της.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Το Σωματείο μας επιθυμεί να ενημερώσει τον κόσμο του, για το τι πραγματικά ισχύει με τα απαγορευτικά διατάγματα που έχουν εκδοθεί.
 
Πρωτίστως, πρέπει να αναφέρουμε ότι τα απαγορευτικά διατάγματα δεν έχουν κριθεί παράνομα από το Δικαστήριο, στην ολότητα τους. Δύο άτομα, για τα οποία έχει απαγορευτεί η είσοδος στα γήπεδα από το Σωματείο μας, έχουν προσφύγει στα Δικαστήρια, ζητώντας την ακύρωση των απαγορευτικών διαταγμάτων, με ενδιάμεσο διάταγμα (interim order). Για το ένα άτομο, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας έχει εκδώσει ενδιάμεση απόφαση, με την οποία έχει ακυρώσει το απαγορευτικό διάταγμα, για διαδικαστικούς λόγους. Για το άλλο άτομο, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας έχει εκδώσει, επίσης, ενδιάμεση απόφαση, με την οποία δεν έχει ακυρώσει το απαγορευτικό διάταγμα. Σε καμία από τις δύο υποθέσεις, δεν έχει κριθεί η ουσία.

Το πραγματικό σημερινό καθεστώς είναι ότι ισχύουν όλα τα απαγορευτικά διατάγματα που έχουν εκδοθεί από το Σωματείο, εκτός από αυτό που έχει ακυρωθεί από το Δικαστήριο και αφορά μόνο το συγκεκριμένο άτομο".-
 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική