Κρίστιανσεν και Καταλά μιλούν για το ντέρμπι με Απόλλωνα

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή, στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Τόμας Κρίστιανσεν και Νταβίντ Καταλά μίλησαν στην κάμερα της ομάδας.
 
Αναλυτικά:
 
«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι το παιχνίδι της Κυριακής δεν θα είναι το ίδιο με αυτό που προηγήθηκε. Είναι ένα νέο παιχνίδι, 90 λεπτά, τρεις βαθμοί και είναι πολύ σημαντικό για μας να ξεκινήσουμε θετικά τα πλέι-οφ. Οι φίλαθλοι είναι πάντοτε σημαντικοί για μας, να έχουμε την υποστήριξη τους, οι παίκτες το χρειάζονται. Νομίζω θα είναι καλό παιχνίδι με αντίπαλο μία καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας όταν έρχεται στο ΓΣΖ. Περιμένω να μας ακολουθήσουν οι φίλαθλοι, όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής είναι τελικοί και εάν θέλουμε να παραμείνουμε στα ψηλά θα πρέπει πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για να τα καταφέρουμε χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά και μετά το τέλος του παιχνιδιού θα δούμε τι έχουμε πετύχει», δήλωσε ο Δανός τεχνικός.

«Εάν πιστεύουμε ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ίδιο με αυτό πριν από μία βδομάδα θα είναι πολύ μεγάλο λάθος. Περιμέναμε τα πλέι-οφ από το ξεκίνημα της σεζόν, έφτασε η στιγμή για το πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε το 100% εάν θέλουμε να κερδίσουμε. Όπως πάντα θέλουμε την υποστήριξη από όλους τους φιλάθλους. Σίγουρα για κάθε ομάδα, για κάθε ποδοσφαιριστή είναι σημαντικό να έχει την υποστήριξη των φιλάθλων και ελπίζω σε αυτά τα πλέι-οφ να σας έχουμε στο πλευρό μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα», δήλωσε από την μεριά του ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός.

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»