Το ντέρμπι ΑΕΚ - Απόλλωνας οδήγησε σε αλλαγή αγώνα καλαθόσφαιρας

Δύο αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στην ώρα έναρξης δύο αγώνων του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας «Τάσος Μητσόπουλος», οι οποίοι θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (5-6 Μαρτίου).
 
Η πρώτη αλλαγή αφορά τον αγώνα ΕΘΑ – Ένωση Νέων Παραλιμνίου ο οποίος θα γίνει το Σάββατο 5 Μαρτίου. Η νέα ώρα έναρξης του παιχνιδιού είναι 19:45, αντί για 19:30 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
 
Ο λόγος είναι ότι στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» θα πραγματοποιούνται αγώνες άλλων αθλημάτων, πριν την έναρξη του αγώνα, οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν προκαλέσει καθυστέρηση.
 
Το δεύτερο παιχνίδι το οποίο άλλαξε η ώρα έναρξης του είναι το Πετρολίνα ΑΕΚ – Κεραυνός Στροβόλου, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 16:00 αντί στις 17:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, για λόγους ασφαλείας αφού στο ΓΣΖ θα υπάρχει ποδοσφαιρικός αγώνας της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα ο οποίος θα αρχίσει στις 18:00.  

Δειτε Επισης

«Δεν τελείωσε η σεζόν για μένα» ούρλιαζε ο Λεσόρ
ΑΕΚ-Μάλαγα: Με όπλο την έδρα για την πρόκριση στον τελικό του BCL η Ένωση
Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός
Οι πέντε που έχουν τέσσερα συνεχόμενα Final Four