Ισόπαλες Τότεναμ & ʼρσεναλ, δώρο για Λέστερ

Iσόπαλο με 2-2 ολοκληρώθηκε το λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ Τότεναμ και Άρσεναλ, έτσι αμφότερες έχασαν εκ νέου σημαντικό έδαφος στη "μάχη" του τίτλου με την Λέστερ.Η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι στις 19:30 παίζει στο Γουότφορντ και με "διπλό" θα ξεφύγει με 5 βαθμούς από τους "σπερς" και 8 βαθμούς από τους "κανονιέρηδες".

Η Άρσεναλ στο πρώτο ημίχρονο ήταν μπροστά σκορ με το καταπληκτικό γκολ του Άαρον Ράμσεϊ με "τακουνάκι" στο 39' και έδειχνε να έχει τον έλεγχο, όμως αποβλήθηκε ο Κοκελέν στο 55' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Άμεσα οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και το 60' απάντησαν με τον Τόμπι Αλμπερβάιρελντ να ισοφαρίσει σε 1-1 από κοντά.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ανατροπή με γκολάρα του Χάρι Κέιν, ο οποίος πέτυχε το 17ο τέρμα του στην φετινή Premier League με φανταστικό πλασέ αριστερά στο όριο της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα με το δεξί στο απέναντι "γάμα" του Οσπίνα.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα αν και έπαιζε με παίκτη περισσότερο. Από μπαλιά του Μπεγιερίν, ο Αλέξις Σάντσες στο 76' με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ουγκό Λορίς για το τελικό 2-2.

Πριν από την έναρξη του ματς η αστυνομία απέτρεψε συμπλοκή των οπαδών έξω από το "Γουάιτ Χαρτ Λέιτ", όμως ένας άνδρας είχε έναν μικρό τραυματισμό στο κεφάλι.
 


ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βίμερ, Ρόουζ (78' Μπεν Ντέιβις), Ντάιερ, Ντεμπελέ (82' Σον Χέουνγκ-Μιν), Ντέλε Άλι, Λαμέλα (67' Μέισον), Έρικσεν, Κέιν.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Μέρτεζακερ, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Γκιμπς, Κοκελέν, Ελνενί (75' Ζιρού), Μεσούτ Εζίλ (90' Τζόελ Κάμπελ), Ράμσεϊ, Αλέξις Σάντσες, Γουέλμπεκ (85' Φλαμινί).

*κόκκινη 55' Κοκελέν
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς