Φαβορί για Νιούκαστλ ο Μόγιες

Μετά από 1,5 χρόνο απουσίας από πάγκο ομάδας της Premier League ο Ντέιβιντ Μόγιες είναι πολύ κοντά στο να ξαναπιάσει δουλειά στο Νησί, με τη Νιούκαστλ να εμφανίζεται αυτή τη στιγμή αποφασισμένη να του δώσει τα κλειδιά των αποδυτηρίων.
Η εντός έδρας ήττα από τη Μπόρνμουθ το απόγευμα του Σαββάτου (1-3) βάρυνε και άλλο το κλίμα για τον Στιβ ΜακΛάρεν, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βγάλει την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη, και τα ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν πως οι "καρακάξες" επιθυμούν αλλαγή στην τεχνική ηγεσία 9 αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Μέχρι πριν από λίγες ημέρες ο Ράφα Μπενίτεθ παρουσιαζόταν ως ο κυριότερος υποψήφιος για να αναλάβει τη θέση, ωστόσο μετά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στα "κεράσια"ο Ντέιβιντ Μόγιες απέκτησε προβάδισμα και αν ολοκληρωθεί το deal, αυτός θα είναι ο τρίτος προπονητικός του σταθμός στην Premier League μετά τις Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Πηγή: Sport24.gr  

Δειτε Επισης

Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς
Η Λίβερπουλ δίνει χρήματα και παίκτη στην Κρίσταλ Πάλας για τον Γκουεχί
Σκέψεις Μέσι για μεταγραφή σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα