Ο Κοντονής θέλει μαζί τους τέσσερις "μεγάλους"

Λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθεί να δώσει ο Σταύρος Κοντονής. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έχει ξεκινήσει ανίχνευση προθέσεων με στόχο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι ισχυροί άνδρες των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επιθυμεί να φέρει στο ίδιο τραπέζι τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, εκτιμώντας ότι εάν επιτύχει μία μεταξύ τους συμφωνία, θα γίνει το πιο καθοριστικό βήμα για την αλλαγή στο ποδόσφαιρο.
Το μεσημέρι της Τρίτης (8/3), πριν από την άτυπη σύσκεψη των ιδιοκτητών, ο στόχος του υφυπουργού Αθλητισμού είναι να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των τεσσάρων ομάδων, ώστε το κλίμα να είναι συναινετικό και να προλάβει τυχόν συγκρούσεις που θα δυναμιτίσουν εκ των προτέρων την πρωτοβουλία του.
Ήδη υπάρχει θετική ανταπόκριση από την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και αναμένεται η απάντηση από τον Ολυμπιακό. Πάντως είναι πιθανό εάν τελικά πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή να μην παρευρεθούν οι ισχυροί παράγοντες των τεσσάρων στη σύσκεψη της Super League.
Ατζέντα αναφορικά με το τι θα συζητηθεί δεν υπάρχει και θα βγει μετά από την όποια επικοινωνία υπάρξει μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. Σίγουρα στο προσκήνιο θα είναι όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν σε αγωνιστικό επίπεδο το ποδόσφαιρο, αλλά και αυτό της βίας.
Πηγή: Sport24.gr  

Δειτε Επισης

Εθνική Ελλάδας για Ζέκα: Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένα πρότυπο αθλητή
Πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ για τον Κουλούρη
Τα 30+ εκατομμύρια των αγγλικών ομάδων για τον Κωστούλα και η στάση του Ολυμπιακού
Έκλεισε τη σεζόν με χαμόγελα, περιμένει με τα… διαβατήρια στο χέρι ο Άρης
Επανέρχεται για Κωστούλα η Μπράιτον-Στα 38 εκατομμύρια η νέα πρόταση των Άγγλων
Αλλαγή δεδομένων για Παναθηναϊκό ενόψει ισχυρών του δεύτερου προκριματικού γύρου, στο Champions League
Marca: «Γι’ αυτό έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Χάμες»
Τρομερός Ελ Κααμπί-Παραμένει πρώτος σκόρερ στο φετινό Europa League
AEK: Αποχαιρέτησε τους παίκτες και αποχωρεί από την Ένωση ο Μπρούνο Άλβες
Ο Κώστας Τσιμίκας φεύγει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι