Η κατάθεση του Βάντερ που κηρύσσει τη χάρη του Θεού

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το κυπριακό ποδόσφαιρο, εξωτερικεύουν την πίστη τους προς τον Θεό. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βάντερ, ο οποίος σε κάθε του γκολ υψώνει τα χέρια στον ουρανό.
 
Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό εξηγεί το λόγο που πανηγυρίζει με αυτόν τον τρόπο και καλεί τον κόσμο να παρευρεθεί το βράδυ της Δευτέρας (07/03) στο «Europa Plaza Hotel», όπου θα κηρύξει τη χάρη του Θεού.
 
Η ανάρτησή του:
«Ο Θεός είναι πάντα καλός.
 
Σήμερα θα σας κάνω την κατάθεσή μου. Ίσως να μην το ξέρετε αλλά μια μέρα κάποιος μου είπε ότι ποτέ ξανά δεν θα έπαιζα σε καλό επίπεδο μετά που έκανα επέμβαση στο γόνατο.
 
Και μετά ο Ιησούς ήρθε στην ζωή μου και μου έδωσε μια υπόσχεση. Ποτέ δεν τα παράτησα. Ψηφίστηκα καλύτερος ξένος παίκτης στην Κύπρο και θέλω ακόμα περισσότερα!
 
Δίνω τον καλύτερό μου για τον Θεό κάθε μέρα. Ο Θεός είναι ο δημιουργός μου, ο προστάτης μου, ο σωτήρας μου και το αφεντικό μου. Κάθε φορά που βγαίνω στο γήπεδο είναι επειδή ο θεός με διάλεξε
 
Μια μέρα είχα την τιμή να παρουσιαστώ στον Θεό μέσα απ' τον Ιησού και τώρα θέλω να δώσω και σ' εσάς αυτή την τιμή. Θέλω να γνωρίσετε Εκείνον που άλλαξε την ιστορία μου και μου έδωσε μια νέα ζωή...
 
Για όλους εκείνους που δεν ξέρουν, δεν καταλαβαίνουν, δεν έχουν ακούσει, ελάτε να γνωρίσετε τη χάρη του Θεού στη ζωή μας στις 07/03/16 στις 19:00 στο «Εuropa Plaza Hotel» στη Λευκωσία. Θα είμαστε όλοι εκεί, να μάθουμε περισσότερα, δοξάζοντας τον Θεό. Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε μαζί μας. Η υπηρεσία θα μεταφραστεί στα ελληνικά, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να συμμετέχουν στη σημαντική βραδιά».

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»