Τα over και τα under των κυπριακών ομάδων

Over και under. Από τα συνηθισμένα σημεία στα οποία ποντάρουν οι λάτρεις του στοιχήματος. Με βάση τα αποτελέσματα των ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος συν την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, σχηματίσαμε τον πίνακα με τα ποσοστά της κάθε ομάδας.

Η Νέα Σαλαμίνα είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στα παιχνίδια της. Συγκεκριμένα, 18 ματς των ερυθρόλευκων έληξαν με πάνω από 2,5 γκολ. Έντεκα εξ αυτών ήταν στα εκτός έδρας ματς και άλλα επτά στα εντός. Σε αυτά τα ματς, η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε τα έξι, έχασε τα επτά και πέντε έληξαν ισόπαλα.
 
Ψηλά στη λίστα, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι ο ΑΠΟΕΛ, που έχει τον ψηλότερο συντελεστή τερμάτων (2,7 μέσο όρο τερμάτων ανά αγώνα). Το over εμφανίστηκε σε 17 παιχνίδια των γαλαζοκίτρινων, όσα και της Ένωσης.
 
Φυσικά, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τα 13 από τα 17 ματς που ήρθαν over (δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες τα άλλα), ενώ οι βυσσινί πήραν τρίποντο μόνο σε δύο παιχνίδια. Στα υπόλοιπα μέτρησαν εννέα ήττες και έξι ισοπαλίες.
 
Η Ομόνοια που διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επιθετική γραμμή (49 γκολ) στους 14 αγώνες που έδωσε εντός έδρας οι 10 από αυτούς έληξαν με over. Στα οκτώ από αυτά οι πράσινοι κέρδισαν και στα άλλα δύο έφεραν ισοπαλία (2-2 με ΑΠΟΕΛ και Ένωση).
 
Η ΑΕΚ, που επίσης έχει 49 τέρματα, έχει ισοζυγία στα over και τα under της, καθώς στα 14 (9 εντός, έξι εκτός) από τα 27 παιχνίδια το σκορ ανέβηκε στο over. Ενδιαφέρον προκαλεί η περίπτωση του Άρη, στους αγώνες του οποίου ήρθαν 15 over και μόνο τα δύο από αυτά ήταν εκτός έδρας.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»