Ουρές για τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα για έκτη σερί χρονιά και 43η στην ιστορία του, εντούτοις ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει πάντα τις ιδιαιτερότητές του και διαφέρει απ' όλα τα υπόλοιπα.

Έτσι, λοιπόν, δεν πρέπει να προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση οι ουρές που έχουν σχηματιστεί από νωρίς στα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", απ' όπου οι φίλοι των Πειραιωτών μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, ώστε να εξασφαλίσουν θέση στην εξέδρα για την αιώνια μάχη με το "τριφύλλι" στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανέβασε φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook, όπου δείχνει τον κόσμο του Ολυμπιακού να περιμένει υπομονετικά για να εξυπηρετηθεί.  

Δειτε Επισης

Η Οβιέδο θέλει Μαξίμοβιτς, δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε ο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Αποχωρεί από τον Άρη μετά από επτά χρόνια ο Χουλιάν Κουέστα
Με 33 παίκτες στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός
«Πρώτος ο Μουζακίτης στην ψηφοφορία για Golden Boy Web»!
«Ο Άρης επιμένει για τον Βίκτορ Καρβάλιο»
Τα έξι γκολ της ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό απέναντι στην Βέστχοεκ
Στο στόχαστρο του ο Κάρλες Aλενιά
Aνακοίνωσε τον Πέδρο Τσιριβέγια ο Παναθηναϊκός