Στα αποδυτήρια με άγριο ύφος ο Πουλλαΐδης

Σε αυστηρό ύφος μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης στους ποδοσφαιριστές της «Κυρίας». Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας πήγε στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καρράς» και τα «έψαλλε» στους ποδοσφαιριστές για την κακή εικόνα και τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων βδομάδων.
 
Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ανέφερε ότι η αγωνιστική τους εικόνα δεν συνάδει με την συμπεριφορά της διοίκησης, η οποία είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και τόνισε πως ενδεχόμενη αποτυχία στον στόχο της εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου θα έχει καταστροφικές συνέπειες.
 
Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας, πέραν των Πελέ και Κίττου, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.
 

Δειτε Επισης

Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
AEK: Αποχαιρέτησε τους παίκτες και αποχωρεί από την Ένωση ο Μπρούνο Άλβες
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Ο Κώστας Τσιμίκας φεύγει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός