Καλό: Στα 23 του χρόνια, ζει το δικό του όνειρο

Ο Καλό εξαργυρώνει τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την Δόξα, με το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Από το ερχόμενο καλοκαίρι θα ανήκει στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ.
 
Η συμφωνία επιτεύχθηκε από τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο η ομάδα της Κατωκοπιάς ζήτησε όπως ο ποδοσφαιριστής παραμείνει μέχρι τον Μαϊο προκειμένου να την βοηθήσει να εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής και ακολούθως να ντυθεί στα «γαλαζοκίτρινα».
 
Αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η σημερινή μέρα, όπου ο Καλό γιορτάζει τα 23του γενέθλια. Από τον τρόπο που πανηγυρίζει τα γκολ, που ζει τα παιχνίδια αλλά και από τα βίντεο που δίνει στην δημοσιότητα η Δόξα, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος πως ο Καλό απολαμβάνει κάθε στιγμή στο νησί μας.
 
Ζει το δικό του όνειρο και τώρα είναι μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ. Απομένει ακόμη μερικά παιχνίδι με την Δόξα, πριν κάνει το άλμα και μετακομίσει στον Αρχάγγελο.
 
Πρόκειται για ένα αρκετά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή και ιδιαίτερα μαχητικό.
 
Στον ΑΠΟΕΛ ευελπιστούν να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Ο ίδιος ο Καλό θέλει να δικαιώσει όλους όσους τον πίστεψαν. Αυτό που έχω εντοπίσει είναι πως από τον περασμένο Ιανουάριο έγινε και πιο ομαδικός στο παιχνίδι του. Έχει αρκετά στοιχεία τα οποία μπορεί με σκληρή δουλειά να βελτιώσει και να αποτελέσει μια μεταγραφή ουσίας.  
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος