Αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί στη Λεμεσό

Η Αναγέννηση Γερμασόγειας υποδέχεται την Πέμπτη 10 Μαρτίου στο «Σπύρος Κυπριανού» στην Λεμεσό την ΕΘΑ, στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας «Τάσος Μητσόπουλος», σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:00.
 
Ο αγώνας έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό ακούει στο όνομα ΕΘΑ. Η ομάδα της Έγκωμης έχει συναντήσει δύο φορές την φετινή περίοδο την Αναγέννηση στο πρωτάθλημα, και μετράει ισάριθμες νίκες απέναντι της.
 
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κλειδώσει την 5η θέση, κάτι που σημαίνει ότι θα τους φέρει αντιμέτωπους με την ομάδα που θα τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογίας, με τις δύο ομάδες να μονομαχούν για μία θέση στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.
 
Η ΕΘΑ είναι στην διεκδίκηση του τίτλου, και αυτός είναι άλλωστε ο μεγάλος της στόχος. Να παλέψει μέχρι τέλους τις ελπίδες της, και να κυνηγήσει την διάκριση μέσω των επόμενων φάσεων του πρωταθλήματος.
 
Η ομάδα της Γερμασόγειας από την άλλη θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, θα αγωνιστούν μεταξύ τους (προβάδισμα έδρας θα έχει η ομάδα που θα τερματίσει στην 7η θέση).

Δειτε Επισης

Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι