Νίκη ελπίδας για Εθνικό ʼχνας (photos)

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Χατζηβασίλη ο Εθνικός Άχνας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 της Πάφου.
 
Η ομάδα του Εθνικού πέτυχε τη πρώτη της νίκη μετά τις 17 Ιανουαρίου. Με γκολ του Χατζηβασίλη στο 26ο και 30ο λεπτό, ο Εθνικός πήρε σημαντικό προβάδισμα απέναντι στη Πάφο και έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη.
 
 
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ιάκομπ στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.
 
Η ομάδα της Πάφου δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες, σε ότι αφορά τη μάχη της παραμονής. Ο Εθνικός πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς τη Πάφο και έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη για παραμονή.
 

Η ταυτότητα του αγώνα:
 
Εθνικός Άχνας: Μπογκατίνοφ, Κυριάκου, Έβερτον, Ιάκομπ, Ατάντα, Αράμπαλ, Πιντσέλι (87' Κρέσνιτς), Σ. Γκριγκαλασβίλι (70' Πράγκερ), Ε. Γκριγκαλασβίλι, Παγιές, Χατζηβασίλης
 
Πάφος: Κοδίνα, Γκόμες, Μακρής (59' Ζαχαρίου), Αλαμπί, Ματούκου (40' Οκόγιε), Γκρίγκετς, Χμαλάτζε, Ματούκου, Δημοσθένους (40' Αντιόλο), Ίμπσον, Αγιβί
 
Κίτρινες κάρτες: Πιντσέλι/Γκρίγκετς (2η), Αλαμπί
 
Διαιτητής: Δημήτρης Μασιάς
 
 
Ντανίλο Ντόνσιτς:
 
«Ήταν μια σημαντική και καθαρή νίκη απέναντι στον κύριο αντίπαλο για την παραμονή. Η αγωνιστική μας κατάσταση στους τελευταίους αγώνες ήταν ανοδική, αλλά απέναντι σε Δόξα και Άρη δεν πήραμε αυτό που δικαιούμαστε. Σήμερα συνεχίσαμε την καλή δουλειά δείχνοντας την διάθεση να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Στην επανάληψη ήμασταν προσεκτικοί διότι ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα ρίσκαρε και θα βρίσκαμε κενούς χώρους, γεγονός που εκμεταλλευτήκαμε πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ. Ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση το τελευταίο δίμηνο».
 
 
Απόστολος Μακρίδης:
 
«Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα. Δεν καταφέραμε να καλύψουμε τις απουσίες που είχαμε. Το πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και στο δεύτερο διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα. Είναι μια ήττα που μας στεναχωρεί, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανασυνταχθούμε διότι έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος