Αγκαλιά με τον τίτλο η Λέστερ, δύο γκολ ο Βάρντι (video)

Από την αρχή της σεζόν πουλάει τρέλα. Κάθε του δήλωση είναι και πιο παλαβή από την προηγούμενη. Τι κι αν για τους περισσότερους η Λέστερ έχει βάλει ήδη την μπλε κορδέλα στο τρόπαιο της Premier League; Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι πολύ πιθανό να πει μετά το 0-2 στην έδρα της Σάντερλαντ που άνοιξε την διαφορά από την Τότεναμ στο +10, πως η ομάδα του απλώς εξασφάλισε την έξοδο στο επόμενο Champions League.
 
Ο Τζέιμι Βάρντι τράβηξε black jack έφτασε τα 21 γκολ στην φετινή Premier League και με δύο προσωπικά τέρματα στο «Στάδιο του Φωτός» υπέγραψε το 0-2 επί της Σάντερλαντ, που κάνει τις «αλεπούδες» να ζητούν πια μόλις 3 νίκες στις 5 τελευταίες αγωνιστικές για να ολοκληρώσουν την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
 
Τί κι αν έπαιζε ο πρώτος με τον 18ο; Στην Αγγλία αυτά δεν παίζουν καμία σημασία. Η Λέστερ με θαυμαστή αυτοσυγκράτηση έδειξε από το πρώτο λεπτό, ότι θα πάει για να πάρει την πέμπτη σερί νίκη με το ίδιο σκορ (1-0) και την ίδια συνταγή. Έλεγχος του ρυθμού, σφιχτές αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές, λίγες φάσεις, φωτιά στο τρανζίσιον.
 
Μετά από ένα ημίχρονο στο οποίο δεν έγινε απολύτως τίποτα (εκτός από μία επέμβαση του Σμάιχελ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σε κεφαλιά του Μπορίνι), οι «αλεπούδες» βγήκαν στην επανάληψη σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ούτε αγχώθηκαν, ούτε πιέστηκαν, ούτε άλλαξαν στυλ. Λες και ήξεραν ότι αυτή η μισή φάση που ψάχνουν, κάποια στιγμή θα έρθει. Ήρθε, με τον τρόπο που μόνο η Λέστερ τις βγάζει φέτος.
 
Ο Ντρίνκγουότερ με μπαλιά 40 μέτρων σημάδεψε τον κενό χώρο, ο Βάρντι κατάπιε στο σπριντ τον Καμπούλ και με υπέροχο πλασέ (66’), έσπασε προσωπική ανομβρία 651 λεπτών στην Premier League κι έφτασε τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα.
 
Αυτό ήταν! Πλέον ακόμα οι πέτρες ήξεραν πως η Λέστερ το είχε πάρει το ματσάκι! Ο Θεός του ποδοσφαίρου έστειλε άουτ ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Ρόντγουελ (82’) και στις καθυστερήσεις, ξανά ο Βάρντι τράβηξε black-jack, όταν έφυγε ξανά στην πλάτη της άμυνας, κι αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το τελικό 0-2!
 
Η Λέστερ άνοιξε την διαφορά από την Τότεναμ στο +10 και πλέον ακόμα κι αν οι Λονδρέζοι κάνουν το 6 στα 6 στα παιχνίδια που τους απομένουν, αρκεί στην ομάδα του Ρανιέρι να πάρει τρία από τα επόμενα παιχνίδια της (κολλητά εντός με Γουέστ Χαμ, Σουόνσι, εκτός με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εντός με Έβερτον, εκτός με Λέστερ) για να το σηκώσει και μαθηματικά.
 
Για μία ομάδα που έχει δεχθεί το τελευταίο γκολ στο πρωτάθλημα πριν από 8 ώρες και 10 λεπτά και πάει τρένο όλη την σεζόν, αυτό πια μοιάζει με παιχνιδάκι. Αλήθεια, ποιός θα πόνταρε πλέον έστω κι ένα ευρώ στο ενδεχόμενο να μην το σηκώσει η Λέστερ; Υπάρχει έστω κι ένας;
 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League