Ο Εμάνουελ ξεχάστηκε στη κερκίδα

Ο Απόλλωνας είχε άσχημη παρουσία απέναντι στην Ομόνοια. Δημιούργησε δύο τελικές προσπάθειες, τη μια σκόραρε, την άλλη σημάδε το δοκάρι. Και στις δύο φάσεις ο Φρέιρε ήταν ο δράστης. Η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ υστέρησε στη δημιουργία, αδικαιολόγητα έδωσε από νωρίς χώρο στην Ομόνοια, δεν είχε κατοχή μπάλας, δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην εστία του Παναγή και παρόλο που προηγήθηκε, η Ομόνοια ανέτρεψε τα δεδομένα και πήρε τους τρεις βαθμούς.
 
Ο Πέδρο Εμάνουελ, που βρισκόταν στην κερκίδα, δεν βοήθησε την ομάδα του Απόλλωνα στο χθεσινό ντέρμπι. Έκανε «πειράματα» που δεν του βγήκαν, πήρε ρίσκο που δεν έπρεπε και κατά την διάρκεια του παιχνιδού, δεν έδωσε τις κατάλληλες εντολές για να διορθώσει την κατάσταση. Αντίθετα, ο Απόλλωνας του δευτέρου ημιχρόνου ήταν χειρότερος από το πρώτο και δίκαια δεν πήρε βαθμολογικό κέρδος από τον αγώνα.
 
Ο Στογιάνοβιτς αγωνίστηκε δίπλα στον Γκίε. Ο Μάγκλιτσα ήταν εκτός αλλά η κίνηση με τον Στογιάνοβιτς παραήταν τολμηρή. Δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να ανταποκριθεί, ενώ Τουράμ και Κολοκούδιας ήταν στο πάγκο.
 
Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε τις εντυπώσεις, παρουσιάστηκε διαβασμένη και με ενέργεια στο παιχνίδι της αλλά κόντρα στην Ομόνοια, επανέφερε τον προβληματισμό. Το βήμα παραπάνω δεν έγινε ποτέ.
 
Άσχημα τα νέα και για τον Μακρίδη που τραυματίστηκε και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση.
 
Η σχετική ανακοίνωση:
 
H Eταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε ότι τα νέα από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθηκε ο διεθνής μέσος της ομάδας μας Κωνσταντίνος Μακρίδης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού, θλάση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και κάταγμα στο οπίσθιο μέρος της κνήμης.
 
Ο ποδοσφαιριστής υπεβλήθει άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.
 
Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας εύχεται στον ποδοσφαιριστή μας Κωνσταντίνο Μακρίδη ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας. 

Δειτε Επισης

Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»