Ένα παράπονο ακόμα...

Έφθασε πολύ κοντά στη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, αλλά στο φινάλε γνώρισε την ισοφάριση. Η Ανόρθωση παραμένει ζωντανή στη μάχη για εξασφάλιση ειρωπαϊκού εισιτηρίου και σε αυτό έχει συμβολή ο Νεόφυτος Λάρκου.
 
Ο Κύπριος τεχνικός άλλαξε τόσο τη φιλοσοφία, όσο και την ψυχολογία στην ομάδα της Αμμοχώστου. Είδαμε ένα Μαρτίνες εξαιρετικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, πολύ καλός ο Ορλάντι, ο Κόπριβετς, ψυχάρα ο Λαϊφης που σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ.
 
Αρκετοί φίλοι της Ανόρθωσης βλέπουν την ομάδα τους και βγάζουν ένα παράπονο, για τους βαθμούς που χάθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Υπάρχει και ένα παράπονο ακόμα. Αυτό που ήθελε η ομάδα μετά τον Αντρέ Πάους, βρισκόταν δίπλα τους, αλλά οι υπεύθυνοι κοίταζαν μακριά. Ο Νεόφυτος Λάρκου δείχνει στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα, ότι έχει πλάνο, όραμα και τον τρόπο να επαναφέρει την υπερηφάνια στις τάξεις αυτής της ομάδας. Ο μήνας με τον Μιλίνκοβιτς στο πάγκο ήταν τραγικός, διέλυσε τις όποιες ελπίδες υπήρχαν για κάτι καλύτερο από την 3η θέση της βαθμολογίας. Αν η απόφαση να αναλάβει ο Λάρκου τη τεχνική ηγεσία γινόταν πιο νωρίς, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά τώρα...
 
Στην ομάδα της Αμμοχώστου κρατούν τα στοιχεία βελτίωσης, δεν απογοητεύονται από το αποτέλεσμα και κοιτάζουν τη συνέχεια. Ακολουθεί το ντέρμπι με την Ομόνοια, που είναι κομβικής σημασίας.
 
Στα αρνητικά, το ότι Ορλάντι και Νούχου δέχθηκαν κίτρινη κάρτα με τον ΑΠΟΕΛ και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με Ομόνοια. 

Δειτε Επισης

Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»