Η ΑΕΚ έχει ήδη κερδίσει κάτι σπουδαίο...

Η χθεσινή νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας (2-0) σε συνδυασμό με τις απώλειες βαθμών του ΑΠΟΕΛ, έφεραν την ΑΕΚ στο -2 από την κορυφή, πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
 
Το συγκρότημα του Τόμας Κρίστιανσεν θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την κατάκτηση του τίτλου, εξαντλώντας όλες τις πιθανότητες της, ενώ στο θεσμό του Κυπέλλου θέλει να δηλώσει παρούσα στο μεγάλο τελικό. Μετά το 0-0 στη Λάρνακα, θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στη Λευκωσία και έχει δείξει πως είναι ικανή για να φθάσει σε σκορ πρόκρισης.
 
Για τον χθεσινό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, θα σταθώ στη διαχείριση του παιχνιδιού. Άλβες και Τομάς ήταν οι σκόρερ, παρά την κούραση του αγώνα μεσοβδόμαδα, η ΑΕΚ διατήρησε από την αρχή τον έλεγχο και έφθασε δίκαια στη νίκη.
 
Δεν γνωρίζω αν τελικά η ΑΕΚ θα κατακτήσει το νταμπλ, ή κάποιο από τους δύο τίτλους, ή τίποτα. Το δεδομένο είναι πως έχει ήδη κερδίσει κάτι σπουδαίο. Τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία νικητή. Βρισκόταν με διαφορά 7 βαθμών στην κορυφή, βρέθηκε στο -6 αλλά έβγαλε χαρακτήρα και πλέον είναι στο -2. Θα το κυνηγήσει μέχρι το φινάλε. Το δείχνει, το αισθάνονται όλοι.
 
Τέτε και Μουρίγιο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. 

Δειτε Επισης

Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»