Θα είναι κάτι σαν «έγκλημα» για την Ομόνοια

Η Ομόνοια είχε ανάγκη τη νίκη επί του Απόλλωνα, η οποία ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο. Το «τριφύλλι» ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένο, έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τη Λεμεσό και πλέον βρίσκεται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Αυτό βέβαια που κρατάει από το χθεσινό παιχνίδι, είναι η αντίδραση στο γκολ που δέχθηκε, η ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες στο γήπεδο και που στο τέλος δικαιώθηκαν. Καθοριστική ήταν η συμβολή του Αντρέ Σκέμπρι.  
 
Ο Μαλτέζος μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος του αγώνα και με δύο δικά του γκολ ήρθε η ανατροπή για τους «πράσινους». Ήταν διαρκώς μέσα στις φάσεις και αποτελεί την πιο αξιόπιστη πηγή σκοραρίσματος για την ομάδα (πρώτος σκόρερ με 14 γκολ) μαζί με τον Σέρινταν.
 
Με δεδομένο το ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, θα είναι «έγκλημα» για την Ομόνοια να μην ανανεωθεί η παρουσία του στην ομάδα. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του για παραμονή,
αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και στο οικονομικό κομμάτι.
 
Σε ότι αφορά τώρα το παιχνίδι στο Τσίρειο, σημαντικό ήταν και το διάβασμα του αγώνα από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που έκανε σωστές κινήσεις από τον πάγκο και πέτυχε το ζητούμενο.
 
Όλοι οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα και στο φινάλε πανηγύρισαν τη νίκη με τον κόσμο, που δεν σταμάτησε λεπτό να τους αποθεώνει για τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα. Η προσοχή πλέον είναι στον αγώνα με την Ανόρθωση. Άλλη μια δύσκολη αποστολή για το συγκρότημα του Μιλόγεβιτς που έχει πλέον ανεβασμένη την ψυχολογία. Φλορέσκου και Ρούνιε συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών και θα απουσιάζουν από το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Δειτε Επισης

Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»