Πόσα βγάζει τον χρόνο ο Μέσι

Ότι αγγίζει γίνεται χρυσός, ως άλλος Μίδας! Ο Λιονέλ Μέσι βλέπει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να αυγατίζουν, αφού σύμφωνα με έρευνα του γαλλικού περιοδικού France Football, που θα δημοσιευτεί την Τρίτη (12/4), ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα ήταν ο παίκτης που είχε τα περισσότερα έσοδα για το 2015.  
Το γαλλικό περιοδικό εκτός από τους μισθούς από τις ομάδες τους, συμπεριέλαβε στην έρευνα του όλα τα έσοδα από πριμ, διαφημιστικά και εμπορικά έσοδα και υπολόγισε ότι ο Λιονέλ Μέσι έβγαλε την περασμένη χρονιά 74 εκατομμύρια ευρώ, 9 περισσότερα από ότι την περασμένη περίοδο! 

Δεύτερη (με πολύ σημαντική αύξηση εσόδων κατά 13,4 εκατομμύρια ευρώ) ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έγινε πλουσιότερος κατά 67,4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τρίτος και καταϊδρωμένος ήταν ο Νεϊμάρ με 43,5, με τον Βραζιλιάνος να παρουσιάζει κι αυτός αύξηση στα κέρδη του κατά 7 εκατομμύρια ευρώ! Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη τριάδα μένει ανέγγιχτη στην σχετική λίστα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Ποιος Ζλάταν;

Σε ότι αφορά την Γαλλία, οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν σαρώνουν τα πάντα, αφού 14 από τους 20 πιο υψηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές παίζουν στην ομάδα του Λοράν Μπλαν! Το παράδοξο είναι ότι στην πρώτη θέση είναι ένα αουτσάιντερ, με τον Άνχελ Ντι Μαρία να βγάζει πέρυσι 24 εκατομμύρια ευρώ, ένα περισσότερο από τον Τιάγκο Σίλβα και τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος παραδόξως δεν ηγείται της σχετικής λίστας!

Πρώτος στα έσοδα, αν και άνεργος!

Τι κι αν δεν βρίσκεται στον πάγκο κάποιας ομάδας; Τι κι αν είναι άνεργος; Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ο προπονητής που έβγαλε τα περισσότερα χρήματα την περσινή περίοδο, με τον Πορτογάλο να γίνεται πλουσιότερος κατά 24 εκατομμύρια ευρώ, μπροστά από τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Φάμπιο Καπέλο οι οποίοι ανέβηκαν μαζί του στο άτυπο προπονητικό βάθρο!

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς