Σόου Ρονάλντο και η Ρεάλ στα ημιτελικά (video)

Πλησιάζει με ταχείς ρυθμούς τα 600 γκολ στην καριέρα του. Έχει κατακτήσει το Champions League με δύο διαφορετικές ομάδες, έχει πάρει πρωταθλήματα σε Αγγλία και Ισπανία, έχει 3 χρυσές μπάλες στη συλλογή του και άλλα 4 χρυσά παπούτσια, όμως...
 
Όμως, υποτίθεται, στα μεγάλα ματς ψάχνει τη μεγαλύτερη πιθανή τρύπα προκειμένου να κρυφτεί- γι' αυτό τον κατηγορούν οι «επικριτές» του. Τι κι αν έχει σκοράρει 16 φορές απέναντι στην Μπαρτσελόνα ή 15 απέναντι στην συμπολίτισσα Ατλέτικο; Ή το γεγονός πως έχει 12 γκολ σε ημιτελικούς CL και έχει βάλει γκολ σε δύο διαφορετικούς τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με 2 διαφορετικές ομάδες;
 
Ο Κριστιάνο δεν σκοράρει στα σημαντικά παιχνίδια, σωστά; Λάθος: με τη Ρεάλ να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το στραπάτσο του πρώτου παιχνιδιού στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της «Βασίλισσας» την πήρε από το... πόδι και την οδήγησε μόνος του στα ημιτελικά του Champions League.
 
Οι «Μερένχες» ξεκίνησαν το ματς με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και μόλις στο 6΄ μετά από κόρνερ ο Ράμος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.
 
Δέκα λεπτά αργότερα είχε φτάσει η στιγμή για το πρώτο μέρος της περίφημης “remontada” (ανατροπής) για τη «Βασίλισσα»: γύρισμα του Καρβαχάλ από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Ρονάλντο που από κοντά δε δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
 
Αμέσως μετά την σέντρα ο Βιεϊρίνια πρόλαβε τον CR7 και έδιωξε σε κόρνερ, το οποίο όμως εκτέλεσε ο Τόνι Κρόος, ο Ρονάλντο πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-0 στο 17'.
 
Σα να μην έφτανε το κακό ξεκίνημα για τους "λύκους", στο 32' έχασαν τον καλύτερο παίκτη τους, τον Γιούλιαν Ντράξλερ, ο οποίος λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε από τον Μαξ Κρούζε, ενώ στο 37' με τον Μπρούνο Ενρίκε είχαν την μοναδική τους ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.
 
Παραλίγο να βάλει αυτογκόλ ο Γκιλαβογκί στο 60' μετά από γύρισμα του Μόντριτς από δεξιά, ενώ στο 66' από κόρνερ του Κρόος πήρε την κεφαλιά ο Ράμος, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Μπενάλιο και εν συνεχεία ο Ελβετός τερματοφύλακας την έπιασε πάνω στην γραμμή!
 
Το τρίτο γκολ τελικά της Ρεάλ ήρθε στο 77', με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να συμπληρώνει το χατ-τρικ του με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να περνά μέσα από το τείχος, ανάμεσα από Νάλντο και Γκιλαβονγκί.
 
ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (86' Χεσέ Ροντρίγκεθ).
 
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Ντάντε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Γκιλαβονγκί (80' Ντοστ), Λουίζ Γκουστάβο, Άρνολντ, Μπρούνο Ενρίκε (75' Καλιτζούρι), Ντράξλερ (32' Κρούζε), Σέρλε.
 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση