Το φοβερό στατιστικό του Νούνο Ασίς

Ο Πορτογάλος μέσος του «τριφυλλιού» ξεδιπλώνει μέσα στο γήπεδο τις ποδοσφαιρικές του αρετές και η παρουσία του στην Ομόνοια έχει ήδη καταγραφεί στην ιστορία της ομάδας. Τον βλέπουμε να αγωνίζεται με πάθος, αρκετές φορές να έρχεται και σε σύγκρουση με αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Ο Νούνο Ασίς το έχει ξαναπεί, πως θέλει να πανηγυρίσει τίτλο με την Ομόνοια και αφού η Ομόνοια δεν είναι στη κούρσα του πρωταθλήματος, τότε θα τα δώσει όλα για το Κύπελλο.
 
Παράλληλα βέβαια, θέλει να βοηθήσει την ομάδα του για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
 
Είναι το απωθημένο του Ασίς, αυτό που του λείπει. Η αγάπη του κόσμου και η αναγνώριση, είναι στοιχεία τα οποία ζει έντονα. Αυτό όμως που θέλει και ο ίδιος ο Ασίς, είναι ένας τίτλος με το «τριφύλλι». Εδώ, θα πρέπει να πούμε και μια κουβέντα για όσους πρόλαβαν να τον «ξοφλήσουν». Ή να τον χαρακτηρίσουν ως μια πολύ καλή λύση για το πάγκο.
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Πορτογάλος μετράει 24 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, ποτέ δεν μπήκε ως αλλαγή, όλες ήταν βασικός. Η τελευταία φορά που ο Ασίς αγωνίστηκε και δεν ήταν βασικός, ήταν στις 5 Απριλίου του 2015. Με λίγα λόγια, ένα χρόνο βασικός ο Ασίς. Αυτός φοβερός ποδοσφαιριστής που κοσμεί με τα τη παρουσία του τα κυπριακά γήπεδα.  
 
 

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου