Δύσκολος καιρός για… εμπνεύσεις

Έχει καταντήσει κουραστικό για τους οπαδούς του Απόλλωνα , για όσους είναι κοντά στην ομάδα, ακόμη και για αυτούς που επιμελούνται το ρεπορτάζ της ομάδας. Αναφέρομαι ασφαλώς στον Πέδρο Εμάνουελ και τη παρουσία του στο πάγκο της ομάδα. Τη μια εβδομάδα είναι καθηγητής, άνθρωπος των ντέρμπι, την άλλη αγωνιστική, «αχάπαρος» και ξεχασμένος στην κερκίδα. Άλλοι τον αποκαλούν προπονηταρά και άλλοι θεωρούν πως έπρεπε να γίνει χημικός, με τόσα πειράματα που κάνει. Η αλήθεια είναι πως ο φετινός Απόλλωνας έχει αδικήσει κατάφωρα τον εαυτό του.
 
Κάθε φορά που είχε την ευκαιρία για το επιπλέον βήμα, κάτι τον τραβούσε προς τα πίσω. Κάτι τον εμποδίζει να τα καταφέρει. Σαφώς και έγιναν λάθη από τη τεχνική ηγεσία, αλλά δεν ανήκει αποκλειστικά σε αυτήν η ευθύνη. Είναι πολλά τα στοιχεία που πρέπει να βελτιωθούν. Όπως για παράδειγμα το αμυντικό κομμάτι. Εκεί που ο Απόλλωνας είχε τη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, η εστία του παραβιάζεται εδώ και 10 αγώνες χωρίς σταματημό. Είναι και τα κενά διαστήματα, αλλά και το ότι σε κάποιους αγώνες δεν μπορεί να δημιουργήσει φάσεις, όπως για παράδειγμα κόντρα στην Ομόνοια, που έφτιαξε δύο φάσεις.
 
Το ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, δεν έχουν ακόμη χαθεί. Η χρονιά μπορεί να κλείσει με χαμόγελα για τους «κυανόλευκους», φθάνει να σταθεροποιήσουν την απόδοση της, να σταματήσουν να αδικούν τον εαυτό τους και να βάλουν στη πάντα τις εμπνεύσεις. Απλά τα πράγματα.   
 
- Στο αγωνιστικό κομμάτι, ακολουθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ στο Τσίρειο στάδιο, το Σάββατο 16 Απριλίου (18:00). Μοναδικός που θα απουσιάζει είναι ο Μακρίδης, αφού Μέζγκα, Σλάβτσεφ και Μάγκλιτσα είναι ετοιμοπόλεμοι. Η διοίκηση των "κυανολεύκων" αποφάσισε να παραχωρήσει ολόκληρη την ανατολική κερκίδα στους φίλους της ΑΕΚ.

Δειτε Επισης

Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας
Δαυίδ Γερασίμου: Ο 15χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (vid)
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης στο ΑΕΚ-Ανόρθωση
Μάστερ των ντεμπούτων ο Μανόλο Χιμένεθ
«Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πρέπει και οι φίλαθλοι να πιστέψουν σε εμάς»
Πρόστιμο από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη στον ισχυρό άντρα του ΑΠΟΕΛ
«Είναι σίγουρα λυπηρό για εσάς να είστε δευτεροτρίτοι στην δική σας πόλη»