Πως τα φέρνει η ζωή για Τιμούρ και ΑΠΟΕΛ

Όταν ο ΑΠΟΕΛ είχε φθάσει τις 12 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, τότε όλα ήταν πιθανά για να αυξήσει αυτό τον αριθμό στις 16, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τη σεζόν 2008-09.
 
Οι δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, άλλαξαν πολλά. Πρώτα από όλα ο ΑΠΟΕΛ έχασε πολύτιμο έδαφος και πλέον βρίσκεται μόνο 2 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ. Δεύτερο, κλόνισε την εμπιστοσύνη προς τον Τιμούρ και επηρέασε τη ψυχολογία παικτών και οπαδών. Τρίτο, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να αποφύγει τρίτη σερί απώλεια στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει να συμβεί εδώ και αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα πέρσι τον Απρίλιο οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν τρεις σερί απώλειες βαθμών στους αγώνες με Ομόνοια (1-1), Απόλλωνα (2-2) και ΑΕΚ (1-0).
 
Στον ΑΠΟΕΛ είναι αναγκασμένοι να αφήσουν πίσω τους τα τρία τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών. Η αρχή θα γίνει με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.
 
Η διοίκηση στηρίζει τη τεχνική ηγεσία, ο κόσμος είναι προβληματισμένος αλλά περιμένει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Το έχουμε ξαναγράψει. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τη δυνατότητα για το νταμπλ. Βρίσκεται κοντά στο να κατακτήσει τα πάντα και κοντά στο να μην κατακτήσει τίποτα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Διανύουμε τη πιο κρίσιμη φάση της σεζόν και η κάθε απώλεια, η κάθε άσχημη εμφάνιση, δεν έχει επιστροφή.

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League