Ρονάλντο-Μέσι: οι αριθμοί δείχνουν τον κορυφαίο σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ

Και τι συμβαίνει κάθε φορά που είτε ο Πορτογάλος κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση, πετυχαίνει γκολάρες ή χαρίζει τη νίκη στους Μαδριλένους; Οι φανατικοί οπαδοί του αποθεώνουν και οι πολέμιοί του, οι οποίοι όλως τυχαίως είναι και υποστηρικτές του Λιονέλ Μέσι, αρχίζουν να το αμφισβητούν. Ακριβώς το ίδιο, βέβαια, συμβαίνει και αντίστροφα όταν ο Αργεντινός είναι αυτός που κάνει μια... μαγική ενέργεια από άλλο πλανήτη. Κάθε φορά αντί να τους αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά, αρχίζουμε να τους συγκρίνουμε...   
 
Ας κάνουμε, λοιπόν, το ίδιο και τώρα!  Άλλα τρία γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ πρόσθεσε ο Ρονάλντο και έχει αφήσει πίσω του με διαφορά τον Μέσι. Ο Πορτογάλος είναι ο κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης έχοντας συνολικά 93 τέρματα σε 125 αγώνες, τόσο με τη φανέλα της Ρεάλ (επτά σεζόν) όσο και με αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (έξι σεζόν). Ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί μόνο με τη Μπαρτσελόνα και σε 104 παιχνίδια έχει σημειώσει 83 γκολ. Επιπλέον, βέβαια, ο επιθετικός της Ρεάλ έχει πετύχει 16 γκολ τη φετινή σεζόν και θέλει ένα ακόμα για να ισοφαρίσει την καλύτερη δική του επίδοση, την οποία πέτυχε την περίοδο που οι Μαδριλένοι κατέκτησαν το δέκατο πρωτάθλημα Ευρώπης. 

Ο Κριστιάνο υπερέχει του Μέσι και στα στατιστικά από το 2009 και μετά που μετακόμισε στη Μαδρίτη. Σε αυτό το διάστημα έχει πετύχει 78 γκολ σε 73 αγώνες (1,06 κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι), ενώ ο άσος της Μπαρτσελόνα έχει 66 τέρματα σε 72 παιχνίδια (κάτι που σημαίνει 0,92 ανά αγώνα). Φέτος οδηγούν την κούρσα των σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσαν τη σεζόν όντες και οι δύο στην πρώτη θέση με 77 τέρματα. Τώρα πια η κορυφή ανήκει μόνο στον Πορτογάλο, ο οποίος τρεις σεζόν έχει πετύχει περισσότερα από δέκα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.  

«Με δεδομένο ότι η σεζόν είναι κακή, δεν είναι και άσχημα ε;» αναρωτήθηκε σε εμφανώς ειρωνικό τόνο ο Πορτογάλος απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, που φέτος τον έχουν... σταυρώσει, αμέσως μετά την πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ. Ήθελε να τους υπενθυμίσει ότι παρά το γεγονός ότι μάλλον αντικείμενικά δεν κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του έχει φτάσει ήδη τα 46 επίσημα γκολ τη φετινή σεζόν και για πέμπτη συνεχόμενη λογικά θα ξεπεράσει τα 50. «Καθόλου άσχημα» είναι η απάντηση στην ερώτησή του. 
 
Πηγή: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση