Οριστικοποίησε την επιστροφή Γιαννιώτα ο Σίλβα

Στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για τη νέα σεζόν βρίσκεται ο Γιάννης Γιαννιώτας, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της ελληνικής ιστοσελίδας, www.sportdog.gr, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς σχημάτισε θετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή μετά τις καλές εμφανίσεις του στον ΑΠΟΕΛ.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μετά το τέλος του δανεισμού του στον ΑΠΟΕΛ θα επιστρέψει οριστικά στον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι.
 
Το δημοσίευμα αναφέρει:
«Στον Ολυμπιακό προχωρούν εδώ και καιρό, σε συνεργασία με τον Μάρκο Σίλβα, τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει τις πρώτες εισηγήσεις του για τους παίκτες που πρέπει να μείνουν ή να φύγουν από την ομάδα, ενώ έχει επισημάνει και πού χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ.

Οι Ερυθρόλευκοι, άλλωστε, ετοιμάζονται να ικανοποιήσουν όλα τα "θέλω" του προπονητή και τώρα, που αποφεύχθηκε το Grexit, είναιδιατεθειμένοι να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για μεταγραφές.

Βέβαια, ο Μάρκο Σίλβα καλείται να αποφασίσει και τι θα γίνει με τους παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό. Αν, δηλαδή, θα επιστρέψουν το καλοκαίρι στην ομάδα για μια δεύτερη ευκαιρία, ή θα παραχωρηθούν εκ νέου, αν δεν έπεισαν τον Πορτογάλο από την παρουσία τους στις ομάδες που αγωνίστηκαν αυτή τη σεζόν.

Πάντως, ο τεχνικός των πρωταθλητών παρουσιάζεται να έχει κάνει ήδη θετική εισήγηση για έναν Έλληνα άσο του Ολυμπιακού που παίζει στο εξωτερικό και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος έχει "βγάλει μάτια" στον ΑΠΟΕΛ, ικανοποιώντας απόλυτα τους ανθρώπους των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι ρώτησαν τον Μάρκο Σίλβα αν θέλει τον Έλληνα εξτρέμ πίσω στην ομάδα το καλοκαίρι.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Πορτογάλος έδωσε το ΟΚ για την επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στο Λιμάνι, ξεκαθαρίζοντας ότι σκοπεύει να τον συμπεριλάβει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο νεαρός άσος να πάρει τη θέση του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος βρίσκεται δεδομένα στη "μαύρη λίστα" του Μάρκο Σίλβα και έχει βλέψεις για μεγάλη μεταγραφή σε ομάδας της Μπουντεσλίγκα».
  
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος