Πανέτοιμος ο Τζιωρτζής για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος SMP Formula 4 ΝΕΖ

Πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος SMP F4 North Europe Zone εμφανίζεται ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, μετά το δεύτερο και τελευταίο δοκιμαστικό πριν από τον εναρκτήριο  αγώνα της σεζόν. Ο Κύπριος πιλότος της SMP Racing βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην πίστα του Ricardo Tormo στη Βαλένθια, όπου μάλιστα γιόρτασε τα 19α γενέθλια του.
 
«Ήταν ένα τεστ εξοικείωσης με το αυτοκίνητο. Η ομάδα δεν έδωσε μεγάλη σημασία στους χρόνους, ενώ και εγώ προτίμησα να οδηγώ εντός των επιτρεπτών ορίων παρά να… κλέβω λίγα μέτρα ώστε να κατεβάσω μερικά δέκατα το χρονόμετρο» λέει ο Τζιωρτζής, που κινήθηκε  τρία δέκατα πίσω από τον χρόνο του πρώτου. «Αισθάνομαι τυχερός που είχα και πάλι την ευκαιρία να οδηγήσω σε βρεγμένο. Πλέον νιώθω πολύ πιο άνετα με το αυτοκίνητο και ανυπομονώ για την πρεμιέρα στο Σότσι στο πλαίσιο του αγώνα της Formula 1. Θα είναι μοναδική εμπειρία» προσθέτει επιστρέφοντας από το διήμερο τεστ στη Βαλένθια, όπου κάλυψε περίπου 500 χιλιόμετρα. Τον Φεβρουάριο ο Τζιωρτζής είχε λάβει μέρος σε άλλο ένα διήμερο δοκιμαστικό, στην Motorland του Αλκανίθ.
 
Τον Βλαδίμηρο χορηγούν τα λιπαντικά ENEOS, η Intertaxaudit, η ALCO Filters, τα επαγγελματικά εργαλεία KS Tools, η Eurofast, το Global College και το κατάστημα αθλητικών ειδών PetroSports, ενώ τον στηρίζει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου και το ταξιδιωτικό γραφείο Michaelangelo.
 
Τα πρωτάθλημα SMP Formula 4 ΝΕΖ certified by FIA ξεκινάει το τριήμερο 29 Απριλίου μέχρι 1 Μαΐου στο Σότσι, σε έναν αγώνα που εντάσσεται στο πρόγραμμα του τέταρτου γύρου του πρωταθλήματος της Formula 1. Η σεζόν περιλαμβάνει ακόμα δύο αγώνες στην Ολλανδία, δύο στη Μόσχα, ένα στη Φιλανδία και έναν στη Σουηδία, ενώ ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο www.vladimirostziortzis.com και στο http://smpf4championship.com.
 

Δειτε Επισης

Μπάρα 104 κιλών έπεσε σε ασκούμενο-Η απελπισμένη προσπάθεια να σωθεί
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή