Στον τελικό η Σλόβαν του Νίκκι

Στον τελικό του κυπέλλου Σλοβακίας θα αγωνιστεί η Σλόβαν Μπρατισλάβας, προπονητής της οποίας είναι ο Κύπριος προπονητής Νίκκι Παπαβασιλείου.

Η Σλόβαν προκρίθηκε στον τελικό χάρις στο τέρμα του Φίλιπ Όρσουλα, με το οποίο διαμορφώθηκε το χθεσινό (12/04) εκτός έδρας ισόπαλο 1-1 με την Ζιλίνα. Το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων έληξε στο 0-0.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όρσουλα ρίχθηκε στον αγώνα από τον Νίκκι Παπαβασιλείου ένα λεπτό πριν να χριστεί σκόρερ. Εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 52’ και στο 53’ ισοφάρισε για λογαριασμό της ομάδας του.
 
Ο τελικός του κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου και αντίπαλος της Σλόβαν θα τεθεί η Τρέντσιν, αν και εκκρεμεί ο δεύτερος ημιτελικός με την Ρουζόμπεροκ που θα γίνει απόψε (13/04) – στο πρώτο παιχνίδι η Τρέντσιν κέρδισε 5-1.
 
Τρέντσιν και Σλόβαν είναι οι πρωταγωνίστριες και στο θεσμό του πρωταθλήματος, μιας και καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις στη βαθμολογία, με την πρώτη να προηγείται με εννέα βαθμούς 66-57) της ομάδας του Νίκι και ενώ απομένουν επτά αγώνες για την ολοκλήρωση της σεζόν.
 
Μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκκι Παπαβασιλείου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Φυσικά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στον τελικό. Ήταν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με ένα εξαιρετικό αντίπαλο. 
 
Ξέραμε ότι η Ζίλινα είναι δύσκολη. Αν κοιτάξουμε τα δύο παιχνίδια, αξίζαμε να προχωρήσουμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον τελικό, όπου θέλουμε με τη σωστή νοοτροπία να κατακτήσουμε το τρόπαιο. 
 
Το αξίζουν οι παίκτες και όλοι οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα που έχουν κάνει πολύ καλή δουλεία στις δύσκολες στιγμές της φετινής σεζόν».

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League