ΑΠΟΕΛ και Κεραυνός κοντράρονται για τέταρτη φορά

Ο τέταρτος αγώνας της σειράς για την ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Κεραυνό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Λευκόθεο στις 17:00.
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» κατάφεραν και «έσπασαν» την έδρα του Κεραυνού την προηγούμενη Τρίτη (12/4) και προηγούνται στις νίκες με 2-1. Εάν ο ΑΠΟΕΛ επικρατήσει την Παρασκευή, τότε θα προκριθεί στην τελική φάση.
 
Σε αντίθετη περίπτωση, εάν ο Κεραυνός φύγει νικητής από το Λευκόθεο, τότε η ομάδα που θα προκριθεί στην τελική φάση θα διαφανεί σε πέμπτο παιχνίδι που θα γίνει στον Στρόβολο.
 
Αυτή θα είναι η 8η φορά όπου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο ΑΠΟΕΛ μετράει τέσσερις νίκες (τρεις εντός έδρας, μία εκτός) ενώ ο Κεραυνός επικράτησε τρεις φορές του ΑΠΟΕΛ, όλες στο «Κώστας Παπαέλληνας».
 
Συγκεκριμένα οι γαλαζοκίτρινοι» είχαν επικρατήσει του Κεραυνού στο Λευκόθεο στις 4/1/16 (Α’ Φάση) με 65-51, στις 19/3/16 με 55-50 (Β’ Φάση), στις 8/4/16 με 83-71 (Ημιτελικά) και στις 12/4/16 με 79-77 στον Στρόβολο (Ημιτελικά).
 
Οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν στην έδρα τους στις 15/11/15 (Α’ Φάση) με 76-62, στις 11/3/16 (Β’ Φάση) με 71-65 και στις 5/4/16 (1ος Αγώνας Ημιτελικής Φάσης) με 76-71.
 
Με την ολοκλήρωση της Β’ Φάσης ο Κεραυνός είχε καταλάβει την 2η θέση στην βαθμολογία και ο ΑΠΟΕΛ την 3η. Η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες θα προκριθεί στην τελική φάση, για να αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι ΑΕΚ-Απόλλων.
 
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τον την συνδρομητική τηλεόραση Cytavision από το κανάλι Cytavision Sports 5.

Δειτε Επισης

Ήττα Ομόνοιας στο CEV Champions League-Πάει για την υπέρβαση στο Βελιγράδι
Μπάρα 104 κιλών έπεσε σε ασκούμενο-Η απελπισμένη προσπάθεια να σωθεί
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή