Στα ημιτελικά η Μπαγέρν, γιορτή στην Λισαβόνα (video)

Στα ημιτελικά του Champions League για 5η φορά στα τελευταία 6 χρόνια προκρίθηκε η Μπάγερν, έπειτα το 2-2 με την Μπενφίκα στην Λισαβόνα, καθώς είχε νικήσει με 1-0 στο Μόναχο.Το σκορ του πρώτου αγώνα ισοφάρισε στο 27' ο Ραούλ Χιμένες και μάλιστα έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 2-0 έπειτα από 3 λεπτά.

Οι Βαυαροί απάντησαν με τον Βιδάλ, έκαναν ανατροπή στο 52' με το 8ο γκολ του Τόμας Μίλερ φέτος στην διοργάνωση, αλλά με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταλίσκα η Μπενφίκα γλίτωσε την 2η ήττα.

Γιορτή στο "Εστάντιο ντα Λουζ", τρομερή η ατμόσφαιρα, όχι στην αρχή, αλλά και στο τέλος του ματς, λες και οι "αετοί" είχαν προκριθεί. Όσον αφορά στους Έλληνες, ο Σάμαρης έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Μήτρογλου ήταν εκτός 18άδας λόγω τραυματισμού.
 
To παιχνίδι
Μετά τον Ζόνας λόγω τιμωρίας, ο Ρουί Βιτόρια έχασε και τον Κώστα Μήτρογλου λόγω τραυματισμού, έτσι το βάρος στην επίθεση έπεσε όλο στον Ραούλ Χιμένες.

Ο Μεξικανός στράικερ ήταν αυτός που στο 27' άνοιξε το σκορ στο "Εστάντιο ντα Λουζ", ισοφαρίζοντας το σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει η Μπάγερν στην Βαυαρία.

Από την προσπάθεια και την σέντρα του Ελιζέου από αριστερά, ο Ραούλ Χιμένες άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, με τον Μάνουελ Νόιερ να έχει μεγάλη ευθύνη, καθώς έκανε πολύ κακή έξοδο, ασυνήθιστη για την κλάση του.

Λίγο έλειψε στο 30' ο Ραούλ Χιμένες να σκοράρει ξανά, όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο η μπάλα πήγε πάνω στον Νόιερ και αφού οι "αετοί" δεν έκαναν το 2-0, το πλήρωσαν με την ισοφάριση να έρχεται 8 λεπτά αργότερα.

Ο Έντερσον έδιωξε την μπάλα μετά την σέντρα του Λαμ, αλλά ο Αρτούρο Βιδάλ έκανε το 1-1 στο 38' με εξαιρετικό αριστερό σουτ στην κίνηση, μέσα από το ημικύκλιο της περιοχής.

Ήταν δύσκολο για τους Πορτογάλους να διεκδικήσουν την πρόκριση και όλα τελείωσαν στο 52', όταν ο Τόμας Μίλερ από κοντά ολοκλήρωσε την ανατροπή (1-2), έπειτα από την κεφαλιά-πάσα του Χάβι Μαρτίνεθ.

Ο Ντόουγκλας Κόστα είχε δοκάρι στο 60' και στο 76' η Μπενφίκα κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Ταλίσκα να κάνει το 2-2 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.
 
 

 

 



ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Έντερσον, Αντρέ Αλμέιδα, Λίλσον-Λίντελεφ, Ζαρντέλ, Ελιζέου, Φέισα, Ρενάτο Σάντσες, Σάλβιο (68' Ταλίσκα), Καρσελά, Πίτσι (58' Γκονσάλο Γκουέντες), Ραούλ Χιμένες.

ΜΠΑΓΕΡΝ (3-6-1): Νόιερ, Κίμιχ, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Λαμ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Βιδάλ, Ντόουγκλας Κόστα, Ριμπερί, Τόμας Μίλερ.
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση