Ένας διαφορετικός Απόλλωνας μακριά από «χημείες»

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι επιτυχίες, αλλά και οι αποτυχίες. Το σημαντικό ωστόσο είναι να μαθαίνεις μέσα από τα λάθη σου, αφού αν τα επαναλαμβάνεις, είναι σαν να υπογράφεις τη καταδίκη σου, σαν να ορίζει τη μοίρα σου μακριά από κάθε ίχνος επιτυχίες.
 
Για τον Απόλλωνα, το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί στο Τσίρειο, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Όπως βέβαια και ο επαναληπτικός Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ. Ας περιοριστούμε όμως για την ώρα στο πρωτάθλημα.
 
Κόντρα στην Ομόνοια οι «κυανόλευκοι» υστέρησαν στο δημιουργικό κομμάτι, δεν έγιναν απειλητικοί προς την αντίπαλη εστία και οι πειραματισμοί στο σχηματισμό και την ενδεκάδα, είχαν την υπογραφή του Πέδρο Εμάνουελ. Ο κόουτς ήταν στην κερκίδα, τώρα θα είναι στο πάγκο και έχει μάθει από τα λάθη του.
 
Ο Μάγκλιτσα επιστρέφει στην ενδεκάδα και θα πάρει τη θέση του Στογιάνοβιτς, μια έμπνευση που δεν βγήκε του Εμάνουελ, να τον τοποθετήσει δίπλα στον Γκίε. Ο Μακρίδης είναι εκτός με τον Σακέτι να κερδίζει έδαφος για να τον αντικαταστήσει, αν και υπάρχει και η επιλογή του Κυριάκου. Σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας, ο Φρέιρε είναι σίγουρος, με τον Μοντέιρο να διεκδικεί θέση δίπλα του, μαζί με τον Αγγελή.
 
Οι «κυανόλευκοι» που οπισθοχώρησαν στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα δεν θέλουν να σημειώσουν δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα. Αντίπαλος θα είναι μια εκ των διεκδικητών του φετινού τίτλου, ωστόσο ο Απόλλωνας έχει αποδείξει πως όταν αγωνίζεται με σωστό πλάνο και με βάση τις δυνατότητες του, μπορεί να κοιτάξει κάθε αντίπαλο στα μάτια. Διαφορετικός και χωρίς «χημείες», θα επιδιώξει αύριο επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.   

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League