Σίτι- Ρεάλ και Ατλέτικο - Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League

Μόναχο, Μάντσεστερ, Μαδρίτη στον δρόμο για τον τελικό του Champions League που θα γίνει στο Μιλάνο. 
 
H Μαδρίτη απέφυγε τον... εμφύλιο τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, καθώς Ρεάλ και Ατλέτικο δεν κληρώθηκαν μαζί και βλέπουν και οι δύο τον τελικό θέλοντας να αναβιώσουν την κόντρα της Λισαβόνας, όταν η «βασίλισσα» αναδείχθηκε για δέκατη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτριας Ευρώπης. 
 
O Mανουέλ Πελεγρίνι, o προπονητής που οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία τους τους «Πολίτες» στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, επιστρέφει στη Μαδρίτη θέλοντας να να πάρει... ρεβάνς για τον μάλλον ατυχές πέρασμά του από τη Ρεάλ. Ο Χιλιανός προπονητής είχε φύγει από τη Ρεάλ από την... πίσω πόρτα μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι ποδοσφαιριστές του βλέπουν το ενδέκατο τρόπαιο στο βάθος, αλλά ξέρουν ότι δεν μπορούν να υποτιμήσουν τους Άγγλους, όπως έκαναν με τη Βόλφσμπουργκ στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών, πριν,... βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στη ρεβάνς ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Στον άλλο ημιτελικό, ο Πεπ Γουαρδιόλα και ο Ντιέγο Σιμεόνε, ίσως οι κορυφαίοι προπονητές της γενιάς τους, θα αναμετρηθούν με στόχο να θέσουν ο ένας τον άλλο νοκ άουτ. Ο προπονητής των  Βαυαρών θα πρέπει να αντιμετώπισε το αποτέλεσμα της κλήρωσης μάλλον με ανακούφιση, καθώς απέφυγε τη Μάντσεστερ Σίτι, δηλαδή την ομάδα που θα αναλάβει από την επόμενη σεζόν.

Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν οδηγό την πορεία του 2014 ως τον τελικό και αφού απέκλεισαν τη Μπαρτσελόνα μπορούν να κάνουν τα πάντα. Ατλέτικο και Μπάγερν είχαν τεθεί αντιμέτωπες στον τελικό του 1974, είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στο πρώτο παιχνίδι και οι Γερμανοί επικράτησαν με 4-0 στο δεύτερο. 

Στις 26 Απριλίου η Σίτι θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ, ενώ στις 4 Μαΐου θα γίνει η ρεβάνς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Στις 27 Απριλίου θα παίξουν στο «Βιθέντε Καλδερόν» Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα και στις 3 Μαΐου θα αναμετρηθούν στην «Αλιάνζ Αρίνα». 

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου στις 28 Μαΐου. 
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση