Με τεσσάρες στα ημιτελικά! (vids)

Το μεγάλο βήμα έγινε στην Πορτογαλία και στο Λβιβ η επιτυχία ολοκληρώθηκε! Η Σαχτάρ επιβεβαίωσε τον τίτλου του φαβορί και με τη..., βοήθεια του Φερέιρα που σημείωσε δυο αυτογκόλ επικράτησε 4-0 της Μπράγκα (6-1 συνολικό σκορ). Οι Ουκρανοί πανηγύρισαν μια τεράστια πρόκριση και παράλληλα αποθέωσαν τον Ντάριο Σρνα, τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ με 486 ματς. Ενα τεράστιο πανό με το Νο33 έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο και ο Κροάτης ανταπέδωσε με ένα γκολ και δυο ασίστ! Στο 25' ο Σρνα από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-0 και λίγο πριν το τέλος του α' μέρος ο Φερέιρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του καταδικάζοντάς τον με τον τρόπο αυτό...Ο Κοβαλένκο στο 50' έδωσε διαστάσεις θριάμβου για τη Σαχτάρ και στο 73' πάλι ο Φερέιρα σημείωσε αυτογκόλ διαμορφώνοντας το 4-0!

 

Βόλτα στην Πράγα!
Το 2-1 του πρώτου αγώνα έδινε προβάδισμα στη Βιγιαρεάλ αλλά έδινε και ελπίδες στη Σπάρτα Πράγας. Αυτές οι ελπίδες ουσιαστικά εξαφανίστηκαν από το 5', όταν ο Μπακαμπού -ο οποίος είχε βάλει και τα δύο γκολ στο «Μαδριγάλ»- έκανε το 0-1 με σουτ. Οι Τσέχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να ισοφαρίσουν και είχαν κάποιες φιλότιμες προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα και στο τέλος του πρώτου μέρους η Βιγιαρεάλ τους τελείωσε οριστικά... Στο 43' ο Καστιγιέχο με σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-2 και στο 45' ο Μπρούνο με κεφαλιά ανέβασε το σκορ στο 0-3!

Το ξεκίνημα της επανάληψης έκανε τους πάντες να πιστεύουν ότι οι Ισπανοί δεν θα σταματήσουν πουθενά αφού στο 49' ο Μπακαμπού σκόραρε ξανά, με προσπάθεια εντός περιοχής, για το 0-4! Το «κίτρινο υποβρύχιο» έκανε ό,τι ήθελε αλλά στη συνέχεια, όπως είναι λογικό, έριξε ρυθμό και η Σπάρτα του Ζντένεκ Σκάζνι βρήκε την ευκαιρία να φανείο κάπως, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Στο 65' με σουτ του Ντόκαλ εκτός περιοχής και στο 71' ο Κρέιτσι με προσπάθεια εντός περιοχής, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 2-4. Στον ημιτελικό η Βιγιαρεάλ, στο σπίτι της αλλά με ψηλά το κεφάλι η Σπάρτα αφού έκανε υπέρβαση φτάνοντας ως τους «8».

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση