«Μακάρι να βρούμε την ΑΕΚ στον τελικό»

Άδικο για την ομάδα του χαρακτήρισε το ισόπαλο σκορ με την ΑΕΚ ο τεχνικός του Απόλλωνα, Πέδρο Εμάνουελ. Από την άλλη ο προπονητής των Λαρνακέων, Τόμας Κρίστιανσεν τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε ότι δεν παρατά κανένα παιχνίδι.

Πέδρο Εμανουέλ: «Προερχόμασταν από το παιχνίδι με την Ομόνοια και θέλαμε να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι το ίδιο ήθελε και η ΑΕΚ και ξέραμε ότι έπρεπε να έχουμε υπομονή και έλεγχο συναισθημάτων. Δεν έχω τίποτα να πω γι’ αυτό, οι παίκτες τα πήγαν πολύ καλά, εφάρμοσαν το πλάνο, σκοράραμε στις ευκαιρίες που είχαμε και πήγαμε στο ημίχρονο με προβάδισμα. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα ρίσκαρε και θα μας έδινε χώρο. Το έκανε και καταφέραμε να σκοράρουμε το δεύτερο γκολ. Μετά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, η ΑΕΚ πέτυχε γκολ στο 80’ στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ και στη συνέχεια δεχτήκαμε ένα γκολ στο 93’. Εξ αιτίας αυτού δεν είμαι χαρούμενος. Οι παίκτες έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Την Τετάρτη θα είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Είμαι χαρούμενος με τη συμπεριφορά των παικτών, έδειξαν προσωπικότητα. Για να είμαι δίκαιος, αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ, μακάρι να τους βρούμε στον τελικό».

 

 


Τόμας Κρίστιανσεν: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Ξέραμε τις δυσκολίες. Μπήκαμε καλά στο πρώτο μέρος και δεν τους δώσαμε ευκαιρίες, εκτός από μια στο τέλος. Στο ημίχρονο κάναμε αλλαγές γιατί έπρεπε να ρισκάρουμε για να κερδίσουμε. Σε μια από τις πρώτες επιθέσεις του Απόλλωνα σκόραραν το δεύτερο γκολ. Αν είμαστε στη δεύτερη θέση, είναι λόγω του χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα. Δεν παρατούμε κανένα παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια. Ίσως είχαμε ένα πέναλτι, αλλά αυτό θα το δούμε άλλη στιγμή. Στο τέλος πήραμε ένα βαθμό, χάσαμε δυο και πλέον πρέπει να δούμε τον αγώνα κυπέλλου. Είναι σημαντικό για μας και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Καλή τύχη στον Απόλλωνα για τη συνέχεια».

 

 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League