«Δεν είμαι προπονητής που κλαίει ή γελά»

Δεν θέλησε να προβεί σε διθυράμβους μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης ο προπονητής της Ομόνοιας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός της «Κυρίας» στάθηκε στην κακή ψυχολογία της ομάδας του.
 
Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Ξέραμε πως το ματς θα είναι δύσκολο, η Ανόρθωση από τη μέρα που άλλαξε προπονητή έχει αλλάξει πολύ θετικά και αυτό είδαμε στα τελευταία της ματς. Ξέραμε πως θα ήταν δυνατή η Ανόρθωση, θα ασκούσε πίεση και το πρώτο ημίχρονο δεν προσαρμοστήκαμε όπως θέλαμε. Δεν μας βγήκαν αυτά που θέλαμε. Στο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, θέλαμε να κάνουμε πίεση και ξέραμε πως είμαστε σε βαθμολογική θέση που το άγχος και η πίεση θα μεταφερόταν στην Ανόρθωση. Θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε και το κάναμε με το καλύτερο τρόπο. Μετά το πρώτο γκολ ελέγξαμε πλήρως το ματς. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε το ματς, γενικά δεν είμαι προπονητής που κλαίει ή γελά μετά τα ματς. Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά στη προπόνηση. Ευχαριστώ το κόσμο που μας στηρίζει».
 
 
Νεόφυτος Λάρκου: «Κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ καλό με εξαίρεση τα πρώτα πέντε λεπτά και θεωρώ ότι οι δύο καθοριστικές φάσεις του αγώνα καθόρισαν την πορεία ήταν η ευκαιρία που χάσαμε χωρίς τερματοφύλακα και το πρώτο γκολ της Ομόνοιας που ήταν εύκολο γκολ. Εκεί φάνηκε πόσο ψυχολογικά ήταν επιρρεπής η ομάδα και φυσικά δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για την ατομική και ομαδική συμπεριφορά της ομάδας. Κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει μόλις δεχθείς γκολ. Ρισκάραμε πάρα πολύ στο β’ μέρος με ότι είχαμε και δεν είχαμε, αλλά πάλι δεν είχαμε επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι αντοχές οι ψυχολογικές δεν υπήρχαν τελικά».
 

 

Δειτε Επισης

Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας
Δαυίδ Γερασίμου: Ο 15χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (vid)
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης στο ΑΕΚ-Ανόρθωση
Μάστερ των ντεμπούτων ο Μανόλο Χιμένεθ
«Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πρέπει και οι φίλαθλοι να πιστέψουν σε εμάς»
Πρόστιμο από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη στον ισχυρό άντρα του ΑΠΟΕΛ
«Είναι σίγουρα λυπηρό για εσάς να είστε δευτεροτρίτοι στην δική σας πόλη»