Κετσπάγια: «Αυτό που συμβαίνει είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός»

Ξεκάθαρα παράπονα για τα όσα ακούγονται για την ομάδα του έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια, μιλώντας για κάποιους που «το άσπρο το κάνουν μαύρο».
 
Για το παιχνίδι: «Λίγο πολύ περιμέναμε ότι δύσκολα ή εύκολα θα κερδίζαμε. Πέρασε άλλο ένα παιχνίδι. Είναι καλό που αυξήσαμε την διαφορά αλλά δεν σημαίνει ότι τελειώνει το πρωτάθλημα. Σημασία έχει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι του Κυπέλλου. Κερδίσαμε δίκαια. Ήταν καλό που έπαιξαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν να παίξουν καιρό. Είχαμε και αρκετά γκολ. Τώρα αρχίζουμε όμως γιατί σε 10 μέρες έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Τώρα έχουμε 4 βαθμούς διαφορά από την 2η ομάδα και θα δουλέψουμε ακόμα καλύτερα στην προπόνηση και στα παιχνίδια, να μην τα παρατάμε νωρίς, το παιχνίδι τελειώνει με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Είμαστε ευχαριστημένοι και προχωράμε. Αυτά που πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα φέτος ήταν πολλά. Άφησε εκτός εξάδας παραδοσιακές ομάδες. Μετά από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες κερδίσαμε. Είχαμε θέληση και αυτό ήταν σημαντικό. Βάλαμε τέσσερα γκολ, δεν είναι εύκολο αυτό, είχαμε και άλλε ευκαιρίες αλλά το παιχνίδι τελειώνει με το τελικός σφύριγμα του διαιτητή. Βέβαια είχαμε και τον Στίλιτς τραυματία.
Με περισσότερη σοβαρότητα θα είναι ακόμα καλύτερα».
 
Για την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν μετά από καιρό: «Όλοι πρέπει να είναι πανέτοιμοι, υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και άλλα στο Κύπελλο».
 
Αν έχει προτίμηση μεταξύ πρωταθλήματος και κυπέλλου: «Περισσότερα σημαίνει το πρωτάθλημα αλλά δεν θα πάμε για να χάσουμε. Αν κερδίσει ο Απόλλωνας χαλάλι του αλλά θα πάμε για την πρόκριση».
 
Για τον πλουραλισμό στο σκοράρισμα: «Η ομάδα πέτυχε πολλά φέτος. Και στα γκολ και στους βαθμούς. Μπορεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ αλλά πολλές φορές αυτά δεν φτάνουν. Κάποιοι το άσπρο το κάνουν μαύρο. Είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός. Δεν εξηγείται αυτό το πράγμα. Δεν είναι φυσιολογικό μετά από 13 νίκες και 2 ισοπαλίες να υπάρχει αυτό. Θα κάνουμε και εμείς λάθη, δεν πάω για να πάρω αλάνθαστος το πρωτάθλημα».
 
Οι τοποθετήσεις του Γιαν ντε Γιόνγκε
Από την πλευρά του ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας δήλωσε: «Είναι σημαντικό για μας που βρισκόμαστε στο πρώτο γκρουπ. Παίζουμε ενάντια σε πολύ μεγάλες ομάδες και προσπαθούμε να κάνουμε κάθε αγωνιστική το καλύτερο.

Σήμερα έπαιξαν κάποια παιδιά που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Καλή επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ».

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League