Δόξα: Αγχολυτική τριάρα (video)

Στην τέταρτη (και τελευταία για την τρέχουσα περίοδο) αναμέτρησή της με την Πάφο η Δόξα κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της επί των νεοφώτιστων. Μετά από μια ισοπαλία (3-3) και δύο ήττες (1-3 και 0-2) ο σύλλογος της Κατωκοπιάς κατέβαλε 3-1 στο «Μακάρειο» την ομάδα του Απόστολου Μακρίδη και με 37 βαθμούς αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση του β’ ομίλου. Τουναντίον η Πάφος παρέμεινε στην προτελευταία κι αισθάνεται πλέον την καυτή ανάσα του Εθνικού.
Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα «καθάρισε» το παιχνίδι με δύο τέρματα εντός τεσσάρων λεπτών στο πρώτο ημίχρονο. Αρχικά ο Αγουινάλδο με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Λεόν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα του στο τρέχον πρωτάθλημα.

Ακολούθως ήταν η σειρά του Καλό να γίνει αποδέκτης ασίστ από τον Λεόν και με δυνατό σουτ εντός περιοχής να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και να φτάσει ο ίδιος τα οκτώ στη σεζόν.

Στην επανάληψη οι Νταμάου (60’) και Μουτίνιο (75’) απέτυχαν να βάλουν ξανά τη φιλοξενούμενη στο παιχνίδι και στο 81’ από μπαλιά του Λόπεθ ο νεοεισελθών Φοφανά με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κρούμινς για το 3-0 (σ.σ. τέταρτο τέρμα του Ιβοριανού εξτρέμ).
Το μόνο που κατάφερε η Πάφος ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής, όταν στο 87’ ο Οκόγε μετά από σέντρα του Αγιβί πέρασε την μπάλα πάνω από τον Νέγκρι (σ.σ. τέταρτο τέρμα και για τον Νιγηριανό εξτρέμ).
ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Νέγκρι - Αρέστη, Λεάντρο, Ρεδόνδο, Δημητρίου (88’ Εμάνουελ) - Ανινφούλ, Λόπεθ - Καλό, Λεόν (66’ Κένιντι), Εντμάρ - Αγουινάλδο (77’ Φοφανά).
ΠΑΦΟΣ (4-2-3-1): Κρούμινς - Γκόμες, Μακρής, Μάρκες, Ιωάννου (51’ ντε Μέλο) - Νταμάου, Χμαλάτζε (11’ Μίλερ) - Οκόγε, Μουτίνιο, Ζαχαρίου (61’ Αντιόλο) - Αγιβί.



Απόστολος Μακρίδης: «Είναι απαράδεκτο να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες. Έχουμε μια κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα. Χάσαμε και δύο παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ξεκινήσαμε στα πλέι οφ με +3 από τον Εθνικό. Μετά από έξι αγώνες είμαστε στο +1. Δώσαμε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ ο Εθνικός έδωσε μέχρι στιγμής τέσσερα εντός. Είμαι αισιόδοξος, γιατί έχουμε δύο συνεχόμενα στην Πάφο. Ενωμένοι θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Τη Μεγάλη Τετάρτη θα είναι καλύτερα τα πράγματα».
Ματθαίος Πιππίας: «Κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι από την Πάφο και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Εύχομαι στην Πάφο να υλοποιήσει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία».
 

 

 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος