ʼρης: Έσπασε το ρόδι (video)

Μετά από μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στη β’ φάση του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε 3-0 του Ερμή στο «Τσίρειο». Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Κώστα Καϊάφα έφτασε τους 38 βαθμούς και προσπέρασε τους «φτεροπόδαρους» στη δεύτερη θέση του β’ ομίλου, ενώ συνάμα πήρα το αίμα της πίσω για την ήττα της στο «Αμμόχωστος» με 3-1 στην πρεμιέρα των πλέι οφ.
Οι ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ λίγο μετά το ημίωρο και δη στο 32’, όταν σε αντεπίθεση ο Ράνος έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ νίκησε τον Χρυσοστόμου επιτυγχάνοντας το όγδοο τέρμα του στη σεζόν.

Στον ίδιο αριθμό γκολ έφτασε λίγο αργότερα και ο Μπόνιφεϊς, ο οποίος στο 44’ πέρασε και τον Χρυσοστόμου, πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 70’ με εντός περιοχής σουτ του νεοεισελθόντος Κύπρου, ο οποίος πανηγύρισε το παρθενικό τέρμα του στο τρέχον πρωτάθλημα.
ΑΡΗΣ (4-2-3-1): Λοΐζου - Κυριάκου, Μποργκ (76’ Μαλεκκίδης), Θεοφίλου, Αουρέλιο - Πρεντέσκου, Γκούμπερατς - Μαραγκουδάκης (60’ Κύπρου), Ράντι (60’ Παχίπης), Μπόνιφεϊς - Ράνος.
ΕΡΜΗΣ (4-2-3-1): Xρυσοστόμου - Φραγκέσκου, Σίργκι, Γκονθάλεθ, Γιαγκουδάκης - Ροσάδο (79’ Κούρου), Λατόρε - Βασιλόγιαννης (63’ Λίλλης), Γουίκς, Κεϊτά - Μαγέλε (81’ Ανδρέου).


 
Στην κερκίδα ο Βάντερμπιστ
Στις εξέδρες του «Τσιρείου» παρευρέθη και παρακολούθησε την αναμέτρηση ο 38χρονος Βέλγος προπονητής Φρέντερικ Βάντερμπιστ, ο οποίος φέρεται ως υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη την ερχόμενη περίοδο.

Νίκος Παναγιώτου: «Συγχαρητήρια στον Άρη. Το παιχνίδι δεν έδειχνε ότι θα υπήρχε αυτή η μεγάλη διαφορά στο σκορ. Δεν υπήρχε αυτή η διαφορά όσον αφορά την εικόνα. Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ στις ευκαιρίες που φτιάχνεις τότε η μπάλα θα σε τιμωρήσει. Μείναμε πίσω στο σκορ σε ένα κρίσιμο σημείο και στο τέλος δεχθήκαμε την βαριά ήττα. Κοιτάζουμε μπροστά δεν έχουμε άλλη επιλογή».
Κώστας Καϊάφας: «Είναι πολύ βαρύ το 3-0 για την εικόνα του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό ότι πετύχαμε το 2-0 πριν το τέλος του ημιχρόνου, αυτό μας έδωσε ψυχολογία. Ήταν πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε μια πρώτη συζήτηση με τον πρόεδρο, αλλά είπαμε να σωθεί η ομάδα και μαθηματικά και στη συνέχεια να δούμε το θέμα πιο αναλυτικά».

 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος