Έχει καιρό να το ζήσει αυτό το «τριφύλλι»

Η προσοχή όλων στους «πράσινους» είναι στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ. Εκεί όπου θέλουν να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στον μεγάλο τελικό, μετά το 0-0 στη Λάρνακα.
 
Την ερχόμενη Τετάρτη το ΓΣΠ αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές και οι ενδείξεις κάνουν λόγο για μαζική παρουσία των φιλάθλων που θέλουν να σπρώξουν την ομάδα του προς τη νίκη.
 
«Ναι μεν χαιρόμαστε για τις δύο τελευταίες νίκες διότι ήταν σημαντικές, όμως δεν πρόκειται να στήσουμε γλέντι. Γλέντι θα στήσουμε όταν επιστρέψουμε στις κατακτήσεις τίτλων και όταν επιτύχουμε εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου, μιλώντας στο «Ράδιο Πρώτο».
 
Έχει καιρό να ζήσει τέτοιες στιγμές το «τριφύλλι». Ο κόσμος είναι κοντά, οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρουν τα πάνω τους και η ομάδα βγάζει τη δυναμική της μέσα στο γήπεδο. Για την ώρα όμως δεν πανηγυρίζει κανείς.
 
Η χρονιά θα σωθεί μόνο με τη κατάκτηση του κυπέλλου και την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Σε ένα τέτοιο σενάριο, οι «πράσινοι» θα βάσεις για μεγαλύτερες επιτυχίες την ερχόμενη σεζόν και παράλληλα θα κινηθούν με διαφορετικό «αέρα» στο μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Εκεί όπου ο Νταμπίζας περιμένει μια συνολική εικόνα του μπάτζετ για να κινηθεί για ενίσχυση της ομάδας.
 
Κανονικά ο Σέρινταν
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σέρινταν προπονήθηκε κανονικά σήμερα και θα είναι παρών στο κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όπως ενημερώνει επίσης η Ομόνοια, ατομικά προπονήθηκαν Καντούτσης και Δημητρίου.

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League