Δεν «παίζει» μόνη η ΑΕΛ για Ηλία

Στα 19 του χρόνια ξεδιπλώνει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο στον αγωνιστικό χώρο και έχει «κλέψει» τις καρδιές όχι μόνο τν φίλων του Εθνικού Άχνας, αλλά και αρκετών ομάδων του πρωταθλήματος.
 
Τη φετινή σεζόν μετράει 20  συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο με τη φανέλα του Εθνικού. Σημείωσε τρία γκολ και όσοι προέβλεπαν πως το όνομα του θα συζητηθεί, δικαιώνονται.
 
Καθώς πλησιάζουμε το καλοκαίρι και τη μεταγραφική περίοδο, εμφανίστηκαν και τα πρώτα σημάδια από ομάδες που ενδιαφέρονται να εντάξουν τον Μάριο Ηλία στο δυναμικό τους.
 
Έγινε μια κρούση από πλευράς ΑΕΛ, η οποία θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν «παίζει» μόνη. Πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ αναφέρουν πως έχουν βολιδοσκοπήσει τον Ηλία και άλλες δύο ομάδες της πρώτης εξάδας. Κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη αφού ο νεαρός αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου.
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μάριος Ηλίας διατηρεί μακροχρόνιο συμβόλαιο με τον Εθνικό Άχνας, κάτι που θα πρέπει να κοιτάξουν όσοι ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Είναι δεδομένο πως όσο πλησιάζουμε την μεταγραφική περίοδο, τόσο θα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα αναφορικά με τον μέλλον του Ηλία.
 
Για την ώρα ο ίδιος είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Εθνικό Άχνας και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Βεβαίως, στο ποδόσφαιρο κοιτάζεις πάντα μπροστά και ο ίδιος ο Ηλίας δουλεύει σκληρά για να κάνει το μεγάλο βήμα στη καριέρα του. 

Δειτε Επισης

Σε μια συγκινητική τελετή αποχαιρέτησαν τον Μπάλντοκ οι συμπαίκτες του σε Παναθηναϊκό και Εθνική
Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν και οι τελευταίοι διεθνείς - Ατομικό και θεραπεία για Ιωαννίδη, Μαξ
Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Τσακίρης: «Τα δεδομένα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ-Γιατί δεν βγαίνει με τίποτα ο Ελίασον»
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας
Στις 30 Οκτωβρίου το τελευταίο αντίο στον Τζορτζ Μπάλντοκ
Δαυίδ Γερασίμου: Ο 15χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (vid)
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης στο ΑΕΚ-Ανόρθωση