Ο αγώνας της χρονιάς, ο αγώνας της ζωής τους

Το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Λευκωσία δίνει ελαφρύ προβάδισμα στους «κυανόλευκους», αν και γνωρίζουν πως θα έχουν δύσκολη αποστολή και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και αποφασιστικότητα προκειμένου να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση.
 
Μπορεί το 2-2 με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα να αφήνει μια πικρία, αφού ήρθε η ισοφάριση ήρθε σε χρόνους καθυστερήσεων και μάλιστα από αυτογκόλ. Μπορεί ο Απόλλωνας να συνεχίζει να αδικεί τον εαυτό του, μπορεί να υπάρχει μουρμούρα από την κερκίδα, όμως όλοι τώρα στην οικογένεια του Απόλλωνα είναι ενωμένοι για να έρθει η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.
 
Για κάποιους ποδοσφαιριστές, κυρίως τους πιο νεαρούς, είναι ο αγώνας της ζωής του. Τεράστια η πρόκληση, τεράστια και η πίεση, όταν φοράς τη φανέλα του Απόλλωνα.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα έδωσε συνέχεια στη προετοιμασία της με απογευματινή προπόνηση. Γκίε, Ντα Σίλβα και Πέδρο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά. Η ετοιμότητα των τριών ποδοσφαιριστών θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση, που θα είναι και η τελευταία πριν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.   

Δειτε Επισης

Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο