Asis nao param de futebol (Ασίς, μην σταματήσεις το ποδόσφαιρο)

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζεις να βλέπεις όταν παίζουν ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα με την ομάδα που αγωνίζονται ή υποστηρίζεις. Είναι αναμφίβολα μεταξύ των κορυφαίων ξένων που πάτησαν ποτέ το πόδι τους στην Κύπρο. 
 
Τι και αν διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του ο Νούνο Ασίς δεν παραμένει απλά πολύτιμος για την Ομόνοια, αλλά κομβικός. Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος προανήγγειλε πριν μερικούς μήνες πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν, εντούτοις νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάνει δεύτερες σκέψεις. 
 
Αλήθεια πως ένας ποδοσφαιριστής αποφασίζει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια όταν στην χρονιά που προηγήθηκε πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ απ’ όσα τις προηγούμενες 17 περιόδους της καριέρας του; 
 
Ο Νούνο Ασίς αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος και εφόσον παίξει άλλα δύο παιχνίδια θα καταγράψει τις περισσότερες συμμετοχές σε μια σεζόν όχι απλά της τετραετούς θητείας του στην Ομόνοια, αλλά από το 2003 και έπειτα. 
 
Πολλοί λένε ότι ατύχησε να έρθει στην Ομόνοια στην χειρότερη περίοδο της ιστορίας της και δεν έχουν άδικο. Αλήθεια όμως υπάρχει κανείς που θα μειώσει τον ποδοσφαιριστή Νούνο Ασίς αν δεν καταφέρει να πανηγυρίσει έναν τίτλο με την ομάδα του τριφυλλιού; 
 
Είτε το πετύχει είτε όχι λίγη σημασία έχει. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσει να μας προσφέρει στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας και τη νέα χρονιά. Για το καλό της Ομόνοιας και του κυπριακού ποδοσφαίρου. 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος