Τεσσάρα η Τότεναμ, πλησίασε τη Λέστερ

Από τη στιγμή που η Λέστερ της έκανε τη χάρη κι έχασε βαθμούς, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Γουέστ Χαμ, δεν θα μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Η Τότεναμ συνέτριψε τη Στόουκ με 4-0, χάρη στα δύο γκολ του Ντέλε Άλι και δύο του Χάρι Κέιν, ο οποίος έφθασε τα 24 και φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς της Premier League.

Εννιά λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, η Τότεναμ άνοιξε το σκορ με τον Χάρι Κέιν, ο οποίος κινήθηκε από αριστερά στην περιοχή και πλάσαρε με φάλτσο, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Και παραλίγο να φθάσει και στο δεύτερο γκολ, πριν το πέρας του πρώτου ημιχρόνου. Στο 42ο λεπτό, μετά από συνδυασμό των Λαμέλα και Άλι, ο Έρικσεν βγήκε τετ α τετ, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκίβεν.

Η Τότεναμ πίεζε και για το δεύτερο γκολ, κι αυτό ήρθε στο 67ο λεπτό, όταν ο Έρικσεν τροφοδότησε τον Ντέλε Άλι, κι αυτός πλάσαρε ιδανικά τον Γκίβεν.

Τρία λεπτά αργότερα ο σκόρερ του δευτέρου γκολ των "spurs" έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 0-3 και να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, καθώς πέρασε τον Γκίβεν και με κενή εστία σημάδεψε το δοκάρι, σε μια σπάνια αστοχία.  
Το τρίτο γκολ της Τότεναμ, ήρθε στο 71ο λεπτό όταν ο Λαμέλα πάσαρε στον Χάρι Κέιν, αυτός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και 24ο στην τρέχουσα σεζόν της Premier League.

Τελικά, ο Ντέλε Άλι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς και τέταρτο της αναμέτρησης, στο 82ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 υπέρ της Τότεναμ.
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν