Καβενάγκι: «Είμαι περήφανος που αποτέλεσα μέρος της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ»

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Φερναντι Καβενάγκι ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και ο ποδοσφαιριστής Fernando Cavenaghi ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ως γνωστό η συνεργασία θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2017. Όμως η απόφαση του ποδοσφαιριστή να προχωρήσει άμεσα σε επέμβαση στο γόνατο και το γεγονός ότι ο χρόνος αποθεραπείας του θα είναι αρκετά μεγάλος και δεν αναμένεται να είναι αγωνιστικά έτοιμος πιο νωρίς από τους 8 μήνες, φέρνει δυστυχώς την κοινή απόφαση των δύο πλευρών να τερματίσουν την μεταξύ τους συνεργασία από σήμερα.
Επιθυμούμε ως ΑΠΟΕΛ να ευχαριστήσουμε θερμά τον Fernando Cavenaghi για αυτή την 8μηνη συνεργασία που είχε με την ομάδα μας καθώς και για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε για να βρίσκεται αυτή την στιγμή ο ΑΠΟΕΛ εντός στόχων. Ο Fernando Cavenaghi είναι μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική προσωπικότητα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και η μεταξύ μας συνεργασία αποτέλεσε τιμή για την ομάδα μας.

Δήλωση Fernando Cavenaghi
Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ. Τους συμπαίκτες μου, όλα τα μέλη της ομάδας, τον κάθε ένα ξεχωριστά. Είχα ένα υπέροχο χρόνο μαζί τους εδώ. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία να παίξω για αυτή την ομάδα. Εδώ έκανα αυτό που αγαπώ. Να παίζω ποδόσφαιρο και να σκοράρω τέρματα. Ελπίζω όλος ο κόσμος να το απόλαυσε όπως το απόλαυσα εγώ.
Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να τελειώσει την σαιζόν όπως του αξίζει. Κερδίζοντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο, το οποίο θα είναι μια ξεχωριστή επίδοση για την ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος που αποτέλεσα μέρος της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Σας ευχαριστώ όλους.
 
Διαβάστε τι γράψαμε πριν: Φεύγει από τον ΑΠΟΕΛ ο Καβενάγκι
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Οnline έγραψε από την Τρίτη (29/3) ότι ο Καβενάγκι δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά: Δύσκολα θα παίξει ξανά ο Καβενάγκι
 
 
 

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα