Ψάχνει 13άρι τίτλου

Η 13η συνεχόμενη νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος είναι το ζητούμενο στον ΑΠΟΕΛ, ενόψει του απογευματινού (2/4 18:00) αγώνα με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι μετά το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ απέκτησαν προβάδισμα για διατήρηση των κεκτημένων και θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί, ώστε να βάλουν άλλο ένα λιθαράκι για επίτευξη του στόχου.
 
Ο αντίπαλος μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, αφού ο Απόλλωνας είναι αήττητος φέτος στο ΓΣΠ (κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ και αναδείχθηκε ισόπαλος με την Ομόνοια), χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, ενώ στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στην πρωτεύουσα μετρά μια νίκη και μια ισοπαλία κόντρα στους γαλαζοκίτρινους.
 
Οι απουσίες των Ντε Βινσέντι και Γιαννιώτα είναι πολύ σημαντικές για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θα επιδιώξει να βρει το συστατικό για να παραμείνει ανεπηρέαστη η ομάδα του. Λύσεις υπάρχουν καθώς ποδοσφαιριστές όπως οι Βάντερ, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Στίλιτς μπορούν να καλύψουν το κενό των απόντων, εντούτοις δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι η τριάδα Ντε Βινσέντι-Γιαννιώτα-Εφραίμ είναι το μεγάλο όπλο του ΑΠΟΕΛ.
 
Μάλιστα, αξιοσημείωτο στατιστικό είναι πως ο ΑΠΟΕΛ σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος στο ΓΣΠ χωρίς τον Ντε Βινσέντι κέρδισε μόνο την ουραγό της βαθμολογίας Αγία Νάπα και ηττήθηκε από Ανόρθωση, ΑΕΚ και Δόξα.
 
Ο Γεωργιανός προπονητής προσανατολίζεται στο να παρατάξει τριάδα ανασταλτικών μέσω στη μεσαία γραμμή (Μοράις, Βινίσιους, Αρτυματάς), με τους Εφραίμ-Βάντερ να πλαισιώνουν τον προωθημένο Σωτηρίου.
 
Στην άμυνα εφόσον επιλεγεί για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Καρλάο, θα παίξει ο Αστίθ ως παρτενέρ του Μερκή στην άμυνα, ενώ εφόσον ο Βραζιλιάνος παίξει κεντρικός αμυντικός θα πάρει φανέλα βασικού ο Αλεξάνδρου. Ετοιμοπόλεμος είναι ο Μιλάνοφ που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. 

Δειτε Επισης

Κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος ο Καρσέδο
Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς
Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς
Νεοφυτίδης: Στο πίσω μέρος του μυαλού μου η προεδρία της ΚΟΠ
ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής
Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής-Ποινή και στον Παπασταύρου