Ψάχνει 13άρι τίτλου

Η 13η συνεχόμενη νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος είναι το ζητούμενο στον ΑΠΟΕΛ, ενόψει του απογευματινού (2/4 18:00) αγώνα με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι μετά το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ απέκτησαν προβάδισμα για διατήρηση των κεκτημένων και θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί, ώστε να βάλουν άλλο ένα λιθαράκι για επίτευξη του στόχου.
 
Ο αντίπαλος μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, αφού ο Απόλλωνας είναι αήττητος φέτος στο ΓΣΠ (κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ και αναδείχθηκε ισόπαλος με την Ομόνοια), χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, ενώ στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στην πρωτεύουσα μετρά μια νίκη και μια ισοπαλία κόντρα στους γαλαζοκίτρινους.
 
Οι απουσίες των Ντε Βινσέντι και Γιαννιώτα είναι πολύ σημαντικές για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θα επιδιώξει να βρει το συστατικό για να παραμείνει ανεπηρέαστη η ομάδα του. Λύσεις υπάρχουν καθώς ποδοσφαιριστές όπως οι Βάντερ, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Στίλιτς μπορούν να καλύψουν το κενό των απόντων, εντούτοις δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι η τριάδα Ντε Βινσέντι-Γιαννιώτα-Εφραίμ είναι το μεγάλο όπλο του ΑΠΟΕΛ.
 
Μάλιστα, αξιοσημείωτο στατιστικό είναι πως ο ΑΠΟΕΛ σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος στο ΓΣΠ χωρίς τον Ντε Βινσέντι κέρδισε μόνο την ουραγό της βαθμολογίας Αγία Νάπα και ηττήθηκε από Ανόρθωση, ΑΕΚ και Δόξα.
 
Ο Γεωργιανός προπονητής προσανατολίζεται στο να παρατάξει τριάδα ανασταλτικών μέσω στη μεσαία γραμμή (Μοράις, Βινίσιους, Αρτυματάς), με τους Εφραίμ-Βάντερ να πλαισιώνουν τον προωθημένο Σωτηρίου.
 
Στην άμυνα εφόσον επιλεγεί για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Καρλάο, θα παίξει ο Αστίθ ως παρτενέρ του Μερκή στην άμυνα, ενώ εφόσον ο Βραζιλιάνος παίξει κεντρικός αμυντικός θα πάρει φανέλα βασικού ο Αλεξάνδρου. Ετοιμοπόλεμος είναι ο Μιλάνοφ που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική