Kετσπάγια: «Δεν είμαστε ζώα», Πέδρο: «Είναι απάνθρωπο»

Κανένα παράπονο δεν εξέφρασε για τους ποδοσφαιριστές του μετά τον αποκλεισμό από τον Απόλλωνα ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος εξέφρασε παράπονα για την ώρα που διεξάγονται οι αγώνες.

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την πρόκριση. Κρίθηκε στα πέναλτι. Δεν έχω παράπονο απ’ τους παίκτες μου, αν και παίζαμε με παίκτη λιγότερο για 30 λεπτά. Στα πέναλτι ο  Κάτι άλλο θέλω να πω. Δεν γίνεται κάποιοι που πληρώνονται γι' αυτό, να μας βάζουν να παίζουμε τέτοια ώρα. Δεν είναι δυνατόν, δεν είμαστε ζώα, είμαστε άνθρωποι. Δεν γίνεται να ακούμε στις ειδήσεις να προσέχουμε να μην βγαίνουμε στον ήλιο και εμείς να παίζουμε σε έτσι συνθήκες».

 
Πέδρο Εμάνουελ: «Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο. Είναι απάνθρωπο να παίζουμε τέτοιες ώρες. Στην Κύπρο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ένας πολύ καλός δεύτερος ημιτελικός. Ήταν σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που ήθελαν να πάνε τελικό. Μπήκαμε καλά, είχαμε  ευκαιρίες όμως μετά ήρθε φυσιολογικά μια κούραση στους ποδοσφαιριστές Σκοράραμε στο 45΄ δεχθήκαμε το γκολ στο επόμενο λεπτό και ήταν δύσκολο. Οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο για την πρόκριση. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο με την πρόκριση στον τελικό. Συγχαρητήρια σε όλους, στον κόσμο και σε όλους όσους είναι στον Απόλλωνα. Στα πέναλτι μια ομάδα κερδίζει, αυτή ήταν η δική μας. Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την παρουσία και στα δυο παιχνίδια».

 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League